szerintetek az 520-as DID ERT jó lánc?
azt mondták,hogy a gyári áttételem '91-hez 14-53 és így 116 szem kell.elölre hátulra acél GT lánckerekeket ajánlottak.vélemény?
a lánc:15.900.-
első:3400
hátsó:6400
mindezt a pinkbe mondták.
Hogy érted, hogy nem rajtad múlik, tudod, hogy én mindent beleadok . A gépedet meg hozd fel egyszer taxival, ha erre jársz, aztán ha minden jól megy másnapra már eladom
Láttam a vízpumpa házat! le a kalappal,nagyon profi munka ,remélem jó lesz a berugód is!Sajnos néha nekem is szalajt a 96 osnál,sajnos nincs olyanom másik és a 86 osból sem tudom kiberhelni mert elvitték,pedig abban hibátlan volt majd lesz valami!remélem hamarosan megismerem a tesódat is!jövőhéten majd gyakorlunk amennyit csak lehet! nem megyek valami hű de jól,de segíteni fogok aminnyit csak tudok!mentem tentézni
four kelemen racing valóban csak azt adja amit meg is fizecc.kicsit utómunkás,de occsó!Látom megtaláltad a tömítés készítőt is!Ne haragudj hogy nem néztem meg neked a pontos címet,de mostanában az agyam olyan mint a szita. ha összaraktad a gépet,kiváncsi leszek mi a véleményed!A tömitések nekem eddig híbátlanul müködnek amit ott csináltattam.bár én összarakás elött síkolom a hengert és a hengerfejet is!tömitő pasztát el is lehet felejteni!soha nem kellett gányolni utána!Remélem lesz időm elgyengíteni a cr-t hogy többet üljek rajta,ne a pálya szélén a földön
Én azon leszek hogy a jövő vasárnapra ráuszitsak mindenkit! Sorakozó,gép ellenörzés már a helyszinen pontban 8 kor!én részemről nem csak egy délutáni lötyögést szeretnék,hanem min. 1 hetes izomlázat! eccer fel lehet kellni hétvégén emiatt korábban,kezdődik a motoros idény!ahogy látom már alakulnak a motorok.remélhetőleg jó időnk lesz!jó szerelgetést mindenkinek!
cewa songoku!Ha nem lesz kész a motorod 22.ére,az már nem miattam lesz!igyekszem összarakni mert közeleg a tavaszi lomtalanítás! Ezzel a pc vel meg lesz dolgot mert abszolút magán élete van.néha 5 percenként magátol kikapcsol,egy fos az egész!
Hát ÉN holtbiztos, hogy igen, bár lehet, hogy 10km-rel arrébb, Taksony lesz belőle, ahogy hallom, Németh Kornél edzést tart Bugyin vasárnap, meg ha ilyen csapadékos az idő, ott tud egy kis sár lenni, Taksonyban meg nem.
azt mondták,hogy a gyári áttételem '91-hez 14-53 és így 116 szem kell.elölre hátulra acél GT lánckerekeket ajánlottak.vélemény?
a lánc:15.900.-
első:3400
hátsó:6400
mindezt a pinkbe mondták.
gúd nájt evribádi
jó éjt mindenkinek csá
ő van most megveszve ezekért a motorokért.