Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üzlet? Hol keressem?
Holnap pontosítom!
az faja lesz,csak az idő is legyen kegyes hozzánk.
az függ attól,hogy mekorra a persely falvastagsága.
ÉNIS
kicsit irreálisnak tűnik.
amúgy a perselybe ha szétkopik a dugó megfuratom és egyel nagyon méretes dugó?
perselyt is lehet cserélni?
Én mindenképpen kovácsolt dugót ajánlok az 500asba márkától függetlenül. Az öntött dugok sokkal könnyebben repednek mint a kovácsoltak.

A kovácsolt dugóknak a nagy előnyük, hogy könnyebbek mint az öntöttek, ezért a motor még robbanékonyabb lesz mint öntöttel. Ez nem csak elmélet, hanem tapasztalatból is mondom.
első villa csúszó szárat cserélt már valaki? Kb árat tud valaki
1500ért furják,hónolják,síkolják a hengered?
akkor ezentúl én is oda viszem!
Az nem nagy tétel, amennyire én tudom, 1.500.- péz körül megvan (legalább is itt). Ha új dugó lesz, ez már valahogy belefér.
Mindenkinek igaza van, aki azt mondta, hogy így ne menjek vele! Mi van ha nem lesz kész? Kipróbálhatom a káikszet?
mindenképpen furatnod kell a hengert?
Googliztam egy kicsit és nem sok adatot találtam, de egy srác azt irta hogy az500af-jén ami gyakorlatilag a te és az én blokkom is azon 170psi-t mért ami 11.7bárt jelent.
Ha összejönne, és meg tudom a héten furatni, és megjönne a dugó is, akkor ha kell szombaton éjjel is szerelek (tesóm is itt lesz, biztos segít ha úgy van, aztán gyorsabban haladunk), de Nyársapátra kimegyünk. ...Cr-rel, vagy anélkül (legfeljebb a tesóm kx-ével)

nem akartam belepofázni,de ez így van jól! És ha kész legalább nyugodtan tépheted mind az 500 cm3at!
Akkó most mi van?Mégis megnézed?"attól nem javul meg"Mindegy hogy mit mondok csak ne én mondjam ugye!?
...csak előbb megnézetem (és megméretem) a henger belsejét!
...mindegy is, holnap úgy is felhívom őket.
...faxom! Holnap leszedem a hengert, beszélek itt egy bejáratott gépműhellyel, hogy mikorra vállalnák be? ...átgondoltam, nem cseszem szét jobban, lehet hogy megnyugszok majd, hogy rendbe jön az ereje is, aztán nyugodtabb szívvel esek vele hanyatt!
germalex,mondasz egy méretet és ennyi,jó minőség jó áron,minden szerelt motorba azt pakolom,hiba még nem volt
Germalexéknél érdemes hajtókar felső tűgörgős csapágyat venni? Vagy esetleg van pinkmotorsnál az is? Hol érdemes Matyi?
Ha "pinkéknél" éppen van méretes dugószett, elküldik postán? Átfutási idő? Van tapasztalatotok?
na mi lett veled?holnapi nap?
nagyon jó helyen lakik sokadik x,megnéztem
mikor megyünk már?ott vagyunk már?
Okés
Keme! Nos fel dobtam a mail címem az adatlapra és elküldtem a tel számom!