Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm megkaptam!

wooow...már tudok is ugrani 15-20 métert! ...hehehe de szép gondolat

tényleg jó dolgok vannak leírva!
mail elment!
...az biztos tetszene nekem is!
Ha viszont folyatott gázzal mész neki, akkor ha nincs elsimitva a pálya, akkor kidobja oldalra a hátulját és bukfenc. Előtte megfelelő sebességi fokozatba rakni, mikor az elsőkerék éppenhogy elkezd felmenni az ugratóra lerugózni,és húzni a gázt, hogy fogjon és előredőlni természetesen..........leérkezés előtti pillanatban ráhúzni a gázt hogy ne pattanj vissza............KB. Ha érthető voltam akkor jóóó, de anyira nemhiszem
Wazze akkor Én keresztbe fogok menni a pÁlyÁn az lesz az igazi cross
de jó is lenne,ha már tudnám gyakorolni a tanácsokat
ne csinálj magadból egy 80 évesnek látszó pofát!
Most jut eszembe: 22-én Nyársapát. Na azon a napon leszek 40. Remélem ennek örömére nem töröm össze a pofám (nagyon)!
ha már itt tarunk akkor én meg 138 nappal a 32 után
te is itt vagy?téged csak azért tudtalak megelőzni mert véletlen elestél de tök jól mész és geci nagyokat ugratsz,lásd Bugyi!
a t-online -ra.
a dravanet az az msn-em
Hova küldjem, dravanet, vagy t-online (az adatlapodon ezek vannak), de ha máshova, akkor írd! ...és már küldöm is!
én meg 8nappal vagyok a 3.x elött
nekem híznom kellene vagy tíz kilót
Tudod Kakukk a bénaság (biztosan fogok bénázni) engem egyáltalán nem zavar, és az sem, ha kiröhög valaki. Elég elszánt és határozott típus vagyok ahhoz, hogy ha komolyan szeretnék valamit, akkor teszek is érte. Azt viszont nem tudom, hogy a tehetségem megvan-e hozzá? (...így a negyedik X előtt 9 nappal) Mondjuk eddig még minden összejött, amit szerettem volna. Remélem nem okozok magamnak csalódást!
ne hazudj
akkor lehet én vagyok a terminátor?
tedd meg légysz!
a mailom tudod...azt hiszem

na ez az,pont ilyen tanácsokra gondoltam!
thx
Nem tudom pontosan, de úgy 40-50 oldallal korábban én kérdeztem a srácoktól a technikáját és Matlé is, meg Gerő is (asszem) nagyon jó tanácsokat adott, amik szerintem abszolút használhatók is lesznek. Ezeket a hozzászólásokat én lementettem word-be, de nem untatnék itt most vele senkit, inkább ha érdekel, akkor e-mail címre szivesen elküldöm neked! 2 oldal.
hát ez nem megfázás volt, hanem fertőző influenza...most szegény párom nyögi...
egyenletes gázzal...eleinte enyhén hátul legyen a test súlypontja. Gázt az emelkedőn NEM rárántani (hanyattas), nem elvenni (orros lesz).
és mi van ha landolás előtt vége a pályának?
ha most nem fáztál volna meg,terminátornak tartanálak!
Nana azért a pozícióért én is indulok