Most már minden csak Matyin múlik, nála van a váltóm, azt mondta ne segitsek, mert jobban szeret egyedül szötyögni. Aztán Kemester sufnijában vannak a ráhajtogatni való alkatrészek, nálam meg a nullás dugó. Elég szétszórt a motorom
123-as Rotax blokk van benne, bontatlan, gyári, 28ezer km, eredeti olasz papírjaival van a motor, tudtommal 1994-es (az eladó szerint 1997-es, csak a papírjaiba valami okosság miatt írtak régebbi dátumot, fene tudja, nekem kicsit hihetetlen a sztori, pláne hogy 94 se rossz). Forgalomba helyezhető.
Nem hírdetem sehol, vettem bele egy akksit, majd csajom meg néha én elpötyögünk vele. 200-nál nem hiszem, hogy többet ér.
Elhoztam a 4 Kelemen "tuning" cégtől a hengert. Ezek tényleg csak fúrást válalnak, ami a furás után következne, hogy csak egy kicsit levegővel kifújnák a trutyit a csatornákból, az már nem tartozik hozzá.
Nekem is kemebá adta, aszonta nem iszik, hát aztán jólnevelt gyerek létére nem akartam, hogy rárohadjon az egész, szal segitettem elpusztitani. De ha kell majd valahogy szerzek neked kövi alkalomra Tehát az egész ugrálós dolgot kizárólag (méltán hires ) kemének és matyinak köszönhetem
szivesen segitek neki is, meg a tiédet is megigértem, hogy megcsinálom. hozzátok ide valahogy, és akkor tartok itthon egy számitógépes formatszakkört. Csak mondjátok meg mi kell róla, vagy szedjétek le
ja és a kamerád is itt van, ha jön a jóidő, akkor valaki azt is fogja használni (lányok előnyben)
Mi van Matyival egyébként? Sokat melózik? Fáradt? Vagy nem gyógyult meg teljesen még? Mostanában teljesen inaktív a fórumon. (azt tudom, hogy volt valami áramszünet vagy mi néhány napig, csak hát már megszoktam, hogy ő is itt van)
Nem hírdetem sehol, vettem bele egy akksit, majd csajom meg néha én elpötyögünk vele. 200-nál nem hiszem, hogy többet ér.
ha nem ,akkor csak 3 adat kellene:
cm3?
Évjárat?
ja...és az ára
motorod mikor lesz rendbe?
a pegaso még eladó?
ja és a kamerád is itt van, ha jön a jóidő, akkor valaki azt is fogja használni (lányok előnyben)
CBF600S
CR250 R3
Aprilia Pegaso
Honda NS1
...szóval van mit tanulni
-dolgozik
-a számítógépe totál összeomlott (Nautilus, segíthetnél neki)
kb. ennyi
-Tudod mikor van egy nőnek orgazmusa?
-...kit érdekel...
én azt hiszem baromi jó voltam.....