Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez nálunk is így van szomszéd!...de nekem ez most nem tragikus
pedig úgy kell,nyélből,most ugyérzem a bátorság megvan hozzá
ááá,jól nyomtad.én elöször nem is tudtam körbemenni a pályán!mondjuk az a Gyáli volt,attól gyilkosabb pályát még nem láttam,remélem nemsokára az is meglesz.mondjuk most is én vagyok a legbénább akárhova is megyünk,de mindenki elkezdi valahogy.
Aszta kimentem az erkélyre és meglepődtem, újból tél van, vagy mi a fasz?!?! de most oylan ''igazi" hó esik ami ropog ha rálépek. nemtudom, hogy fogjam ezt fel jó, vagy rosszhirnek
hát ja.....
az ugratáshot 1 pár okosság nekem is jól jönne.
Nem akarok csak úgy nyélből rámenni egy ugrira,aztán ahova esik ott puffan....de gondolom gyakorlás..az kell....
*tart
2007 tél óta fogytam 6 kilót, és nem lihegek, ha felszaladok az irodában a másodikra, pedig kettesével veszem a lépcsőfokokat.
Kakukk satukezűnek tert... Csupa előnye van a krossznak.
Marhául piszkálja a fantáziámat az ugratás, nagyon szeretném megtanulni! ...de nem csak az. Néhány kört mentem Kecskemétem Matlé motorjával, és hát addig is volt valami elképzelésem a pályázásról...csak hogy, az egy kicsit más volt mint a valóság! Olyan puhosnak éreztem magam, hogy csak na. Ezt meg kell szokni!
Hogy őszinte legyek, engem egyáltalán nem érdekel, hogy mit produkál padon. Jókat szeretnék vele motorozni jó társaságban! A társaság már megvan, most már csak meg kell tanulnom pályán menni.
egyezzünk de most írtam hogy neked adom
na akkor 1ezzünk meg a kar árába!
akkor megosszuk,és így mkinek jó!
Szerintem fel kell ülni Matlé 250-esére, aztán 1-2-3-...nyélgáz, majd átülni az 500-asra, és ugyanez.
Aztán ha rosszabb, baj van, ha jobb, akkor jobb
fel kellene egyszer dobni egy fékpadra felújítás után hozza-e a papírformát.
ha kell neked adom a kart
Köszi a gyors választ és a címet
Akkor felezzétek el Matléval
az enyém nem törött,csak a ricni ment el a furatból,és már nem tudom annyira húzni,hogy ne forogjon el.
a kar része tört el neked?
ha jó a fej nek8i és molnárzonak a kar kell akkor felezzétek meg,egyik matyié mási molzóé,kisbetü....tudom
akkor köszi, valahogy kibírom Csütörtökig!
neki olyan a feje mint most amit vettem,ami rajta volt nem ilyen,de komplett lehet cserélni.használja csak
Csak a fej kellene. Tudod, neki kipattant a szegeccsel együtt a fej, a rugó, minden. Szerintem örülne neki.
nemhiszem hogy jóbele,most akrtam eladni,de odaadom neki