Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csináltál képet a hengerről?
06 90 555-S-U-C-K
akkor beírom én! 06 90 317 15 42
Az nem kifejezés...Azért hiába rendesek a barátok, kölcsönmotor ide vagy oda, a saját az igazi...
...megyek pancsi! ...de ilyen könnyen azért nem szabadultok tőlem!
Ha pedig nem nagyon sikerül, akkor valami profit kell keresnem, hogy segítsen beállítani (Matlé?)!
amúgy szia

látom várod a hétvégét
A helyzet az, hogy szerintem még mindig nem tökéletesek a beállításai (karbi, gyújtás) és ezért nem annyira brutális, mint amiket össze lehet olvasni róla. Finomítgatnom kell.
hát ha odahúzol neki biztos nyúlanak a kezeid

szép moci!
Hát, én beleszerelmesedtem a nagy legendába! Ezért. A pályán biztosan meg fogok dögleni (nem szó szerint szeretnék) vele, de rám fér a fogyókúra!
Amúgy sziasztok...Bocs, csak eddig nem voltam gépnél.
Összeraktuk a 250-esem. Bivalyos...Vasárnap kiderül, milyen lett, de igen marcona hangja van. Holnap komplettírozom, idomok, ülés, deknik, kütyük, meg kap egy 70%-os hátsó gumit a 20%-os helyett, és kész.

Thank You for my mother, father, de leginkább MATYI!
Sajnálom, én is balfasz vagyok! de nem értem miért nem működik? Ha simán mondjuk word-be illesztem, onnan ugyanúgy nyitja. ...csak itt nem jó! Ne haragudjatok érte!
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...|65:12|39:1|240:1318#ht
_500wt_961
Ez a jó link:

Itt

Ha oldalt legördíted, láthatók a részletek is. Tényleg szép.
de le ám.Szigorúan elmentettem őket a gépemre!

Kennex, nem túl vad az az 500as moci?
Én be kell valljam,első körömnél a 250el,..kiűlt a rémület az arcomra!
ja és ez valóban a powert vezérli.
Megnéztem azt az 500-ast, valóban szép állapotban van. Érdekes, hogy alaposabban szemügyre véve - az 1 évvel fiatalabb változat - mennyi apró kis eltérést mutat (a hátsó tárcsaféket nem ide értve, mert az nem apró különbség - sajnos a '86-os még dobfékes, '97-ben váltottak, de azért lehet ám fékezni a dobbal is).
Gyere bátran! Ha tudunk, úgy is segítünk! Letöltögetted a robbantott rajzokat a mocidhoz?
Most már az enyém sem olyan, mint a kennexé volt!
1ébként majd ha megszorulok valamiben,akkor majd jövök ide sírni nektek
maradjá mááá hö!
Hondások (sry,crossosok) faszagyerekek! Én is voltam már szar helyzetben ,nekem is segítettek!

tudom milyen szar az amikor valami megoldhatatlannak tűnik , viszont baromira motoroznál egy veszetett!
amúgy,nekem is ilyen
pont ma nézegettem,és hála a jó égnek nekem nem olyan a vízpumpám mint kennex-nek
ha nem lennél olyan messze nekem lenne 1eladó
Szia Zoli! Le vagyok nyűgözve! Komolyan! Tuti rendes srác vagy a kis csapatoddal együtt!
Hali Kennex,
alakulófélben a kilincsműved