A helyzet az, hogy szerintem még mindig nem tökéletesek a beállításai (karbi, gyújtás) és ezért nem annyira brutális, mint amiket össze lehet olvasni róla. Finomítgatnom kell.
Amúgy sziasztok...Bocs, csak eddig nem voltam gépnél.
Összeraktuk a 250-esem. Bivalyos...Vasárnap kiderül, milyen lett, de igen marcona hangja van. Holnap komplettírozom, idomok, ülés, deknik, kütyük, meg kap egy 70%-os hátsó gumit a 20%-os helyett, és kész.
Thank You for my mother, father, de leginkább MATYI!
Sajnálom, én is balfasz vagyok! de nem értem miért nem működik? Ha simán mondjuk word-be illesztem, onnan ugyanúgy nyitja. ...csak itt nem jó! Ne haragudjatok érte!
Megnéztem azt az 500-ast, valóban szép állapotban van. Érdekes, hogy alaposabban szemügyre véve - az 1 évvel fiatalabb változat - mennyi apró kis eltérést mutat (a hátsó tárcsaféket nem ide értve, mert az nem apró különbség - sajnos a '86-os még dobfékes, '97-ben váltottak, de azért lehet ám fékezni a dobbal is).
látom várod a hétvégét
szép moci!
Összeraktuk a 250-esem. Bivalyos...Vasárnap kiderül, milyen lett, de igen marcona hangja van. Holnap komplettírozom, idomok, ülés, deknik, kütyük, meg kap egy 70%-os hátsó gumit a 20%-os helyett, és kész.
Thank You for my mother, father, de leginkább MATYI!
_500wt_961
Itt
Ha oldalt legördíted, láthatók a részletek is. Tényleg szép.
Kennex, nem túl vad az az 500as moci?
Én be kell valljam,első körömnél a 250el,..kiűlt a rémület az arcomra!
Hondások (sry,crossosok) faszagyerekek! Én is voltam már szar helyzetben ,nekem is segítettek!
tudom milyen szar az amikor valami megoldhatatlannak tűnik , viszont baromira motoroznál egy veszetett!
pont ma nézegettem,és hála a jó égnek nekem nem olyan a vízpumpám mint kennex-nek
alakulófélben a kilincsműved