Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet, hogy azért még egy kísérletet teszek holnap, hátha ezek csak be voltak rúgva! ...húszezer....f...om!
Van jelentős teljesítmény csökkenés ha kifúj a kipu.a csonknál?
akarja úgy!
nekem is kéne olyan kipu gyűrű!
mer darabokban jött ki,+ a sziloplaszt
vizes köszörüt mondtam asszem,én 1 es vágóval igazgattam és bírta egy darabig pedig a fogak nagy részét már leflexelte róla valaki,de ahogy ez lenni szokot eladáskor már nem lehetett berúgni.:( olyan szerkenytűt kéne keresni ami jól odafér és sarkosan egyformán lehet csiszolni
ja, ja! ...olyasmi
nem spes, hanem speciális
Volt itt már a jó múltkor téma a kipu-könyök tömítés és elég változatosak voltak az alkalmazott módszerek. Csak most vettem alaposabban szemügyre a henger kipu-csonkját és van ott belül egy nút körben. Oda tényleg 'O"-gyűrű kellene? ...de milyen? a sima "O" gyűrű kiég, nem? elég meleg van ott! ...vagy van kifejezetten spes gyűrű?
Nem "dalamit"tesó,hanem diamant!
nem tudjátok,kecskemétről küldenének nekem postán?
milyen áttételt kérjek szerintetek?
most asszem 13-53 van:)
...ha isten is úgy akarja!?
pedig nem valami olyasmit mondtál, hogy új-szerű korongal már csináltál ilyet és jó lett? ...lehet ám hogy én emlékszem rosszul, de valami ilyesmi dereng.
jövő vasárnap,22 re lesz motorod?
azoknak valami baj volt a fejükkel,3-4 ezer lett volna a reális ár,sajnos nekem nem ment itthon a rászánt 3 perc alatt,már gyakoroltak rajta elöttem,de téged ismerve szerintem nagyon jó lesz
nem, még nem. holnap, vagy szerdán
...közben maszatolgatom a vízszivattyú házat is a dalamit-tal, egész jól haladok. Holnapra meglesz a nagyja, szerdán finoman végigcsiszolom a durva részeket, utána pedig egy soron vékonyan egyenletesen átkenem. 1-2 nap száradás, utána pedig felhelyezés következik.
A szülőanyukájuk altesti lyukát, azt.
Megcsináltad a berugó mechanikát Kennex?
Képzeld Matlé, 20 ropit kértek volna itt az egyik gépműhelyben annak a berugó-fogaskerékpárnak a megigazításáért. Szépen illedelmesen megköszöntem és távoztam. (jó hírű műhely, na de....!) Én fogom megigazítani itthon sk.
szerintem követni foglak mester,messico racing rezó+fmf tuning dob,csupa erő a masinám letört szoknyás hengerrel
Semmi jót nem mondtak, folyamatos csapadék. Ha így lesz, szerintem én nem megyek sehova. Talán a jövő héten már jobb idő várható, Nyársapátra szivesen kimenne a kennex-klán!
háát,én igazából február 22 re gyúrok,bízom benne hogy jó idő lesz
keme és az eső sokat fog esni
bal oldalt a szöveg alatt van egy ilyen aláhúzott "válasz erre" bigyusz,ha ráklikkelsz követhetőbb lesz,és más is tud tanulni az eszme cseréből
Mocskos nagy jó estét mindenkinek!