Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a jobbos kanyar valamiért nekem is nehezebben megy,de ez a lovas már megint kiül a nyereg ellentétes szélére ,egyébként ügyes és hiper gyors módon fejlődik
nincs is semmi baja
Kennex az a Kecskeméti pálya...hát nem tudom...Durvának tűnik.Legalábbis nem biztos hogy azon kellene tanulgatni!
ohhh köszi,szóval mikor megyünk nyársapátra?el kéne csalni a kennek family-t is! az bármilyen motorral jó
Kanyartechnika by Kakukk!
Mit zrikáljátok!Le a kalappal,így is szívta a benzingőzt!
...hát ezt elég gyorsan megpróbáltad kimagyarázni!
...hát igen! ...kissé furcs fehér dolog!
Nivea testápolókrém. Tenyérnyi foltokban rohad a bőr az orromról. Kezemben HALL'S cukorka. Előtte ettem meg egy citromot.
mi ez a furcsa fehér dolog az orra körül?
Én láttam!
Nyársapát: kergetőzés
Lakitelek: ütközés+a helyes kiscsaj (pályatulajdonos lánya)
na most akkor melyiken kergetöztünk a 125ös cr ekkel,és melyiken csusztam rád a 250essel? bocsi,de nem vagyok képben
http://www.nagyvas.hu/motorosb..." target="_blank">nézd meg ezt
hát ja!azt hittem eldurran az agyam!összeraktuk a középsö blokkfelet a haverral,elsö körbeforditásnál nézzük ám hogy milyen szép" 8"-as van a fötengelyben!
Nem. Ez Lakitelek, Kecskemét alatt, a Kawa tesztnap meg Nyársapáton volt, ahol egymást kergettük a 125-öseimmel, Cegléd alatt.
kikönnyített acél első versenylánckerék: 4.800 Ft
alumínium ultrakönnyű hátsó lánckerék: 8.700 Ft
X-gyűrűs lánc:
13 .200 Ft
Hát én ilyet még nem hallottam, de a "szakit" is szét kéne lapítani.
mert ügyes fiú,te figyelj már!ezen volt a kxf tesztnap? szerintem én már keverem a pályákat.ide szívesen kimentem volna
A perselyezés 2 hét, amennyiben az AFAM láncszettben X-gyűrűs AFAM lánc van, megéri.
sziasztok!hallottatok már olyat,hogy vki levette a cr fötengely sonkájárol a lemezboritást?müködött,indult továbbra is?a felujitás közben a "szaki"ugy szétlapitotta,hogy beleér a forgattyusház oldalába,és ugy gondoltuk leszedjük a lemezt.
mennyi idő alatt van körülbelül kész a perselyezés?
a parillánál amit lehet kapni 24.000 ért afam komplett láncszett az jó?
Doktor Z-t is meröptette, egész ügyesen...
kelett volna,de már nagyon el lett cseszerintve a nap
mert csak ő szed béres cseppet