Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A dugót is olyan körül adja! ! !

Szasztok

Én is kérdezetem már tőle!
Sziasztok

Hol lessz a hétvégi brümmögés?
25 a hüvelyezés, és mennyi a dugó? Miután enged belőle...
Ember, megpróbálnád értelmesen, részletesen leírni, mi mennyibe kerül pontosan? Hátha tudok segíteni.
okés mindenképp,nem szeretném ha nagyon átbasznának!
a főtengely régi darabjait megkapom,skf c3-as csapágyak vannnak benn,főtengely centirozva,uj hajtókar,alsó felső tűgörgő.
jah,sajnos ugy szokott az lenni hogy mindenki tesz rá egy picit,de nem törvény szerű.azé írd meg mennyibe lett ha kész van,fényképet is ha tudsz
mitől?sok motorosnak a kipufogó belseje is olajos,ez ráadásul kívül van,nekem még bírja, 50FT,nem nagy veszteség ha eccer újat kell venni
van bizony,üzem meleg motornál érezhető igazán,nem szokott nagy gondot okozni a tömitetlenség javítása,és gyorsan megvan
Sziasztok!
Berik csizmákról tudtok valamit?
25be lesz a dugóból enged valamennyit,az gond ha sok ember kezén megy át?
Megyek cigizni a garázsba,menj te is,mindjárt hívlak!
Sima mezei egyszerű gumi "O"-gyűrű? nem ég az el?
tuti ötlet? ...akkor nem bócorgok sehova! reggel hívlak!
az lehet egy kicsit drága lesz mert tudomásom szerint szatyinának nincs gépe hüvelyezéshez és máshoz viszi,bár rég voltam nála,kicsit sok kézen fog átmenni a hengered nem?
A változás nem túl nagy, de hideg motornál még észre lehet venni és megnehezíti az indítást is "hidegen".
És MENNYIÉRT hüvelyezik meg?
Ez az a híres szerelő, a nagytudású?
Ha nem sikerül,beszéljünk,van egy ötletem!Tuti!
a szerelő viszi ki,és nem ő csinálja,hanem valami volt gokart versenyző srác.:)Igen Szatyina Géza.
http://www.sportmotor.hu/motor...
2800 körül,ecce meg lett kérdezve a hondánál,de o gyürüt kapsz 50 Ft ért,és ugyan azt kapod a hondától is
szerintem az a fehér géza lesz
"viszik ki"? Ki? Milyen Gézához? Szatyina? Mennyiért hüvelyez?
mennyibe kerül a gyári?
a sziloplaszt nem olaj,hő álló,málik mint a takony,használj fbs-t csak elötte zsírtalaníts higítóval
nekem ma,vagy holnap viszik ki Gézához a hengerem,megy hüvelyeztetni!:)
elvileg prox dugóm lesz nekem is
az enyémre 32 es 3,5 vastag o gyűrűt raktam és jól bírja,de nagyobbat vegyél mert 48 as a cső,legalább is a 250 esé