Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van valami időjárás info-tok a hétvégével kapcsolatban?
Motorolaj.
Köszi!
2002-2003 CR 125: Ott sincs.
Ez 4t motorolaj,v. hajtóműolaj?
Én Fuchs Titan 10W40-et.
2003 CR 250, de elvileg a karbi ugyanaz kéne, h legyen. Na, még jobban utánanézek
Ti mit raktok a 2t váltójába?4t motorolajat?
mert az egy kurva jó motor még most is,kár is hasonlítgatni hozzá bármit is
Az én karbim nem így néz ki.Ez 250 nem?
cewa,neked hogy áll a mocid?Jövő vasárnap nyársapát?
Bocs, az User Manual szerint sincs ott semmi, csak a rugó+csavar. A régebbiekben még volt gumigyűrű, legalábbis az ex-94-esemben BIZTOS
Ezt a típust 02-03 gyártották.
2002-03? Nekem 2003-as 250-es van, de a karbit nem szedtem még szét, csak régebbiekét...pill, utánanézek.
gyökerek,sokszor voltam bent sok pénzel,de mindig idegbetegen jöttem ki üres kézzel.nem azt adják amit kérsz,meg nem is olyan árakról beszélnek ami a weboldalas akcióban van.keme most vett x gyűrűs afamot kecskeméten,hívd őket
Akkor még egyszer:
Parilla:
-kecskeméti JÓ
-pesti NEM JÓ, fujj, abcug, elfelejteni, mert kb. mintha a zöldségeshez mennél.
Hali skacok!
Ismered ezt az évjáratot?Nekem csak a rugó meg a csavar van.
akkor csak elsikklott felette a figyelmem,csajok is panaszkodnak amikor elfelejtem a nevüket,de kit érdekel ez ha szabad a játszótér
Cuki a rezód
De van. A spirálrugó végén, a kúp előtt kell lennie egy vékony alátétnek, ami a rugóra fekszik fel, és azon van egy kis fekete gumigyűrű, ami a levegőcsavart tömíti a fals levegőtől...
a pestit hívtam,ki is emeltem,hogy afam x gyűrűset akarok aszonta nincsen.aztán mondta hogy hívjam vissza,mert lehet hogy lesz.
el kezdte mondani h van ez meg az.végül kiderült hogy egy gyűrű nélküli rk láncról beszélünk....mondom oké köszi csá
kúp van a csavar végén,az szabályoz,gumi gyűrűt nem láttam még cr karbi levegő csavarjánál