Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Shell Advanced!De miért pont shell?
Véletlen, Shell típusból nem ismertek jóféle 2t olajat? Amit persze nem Trabanthoz terveztek.
Tényleg van ilyen

Én nagyon szeretem, jobb, mint a WD40, mondjuk főleg olcsób, mert ingyen kapom.
király,
elmegyek a boltba és kérek semmit
Engem nagyon csábít az a baszott erő,gyorsulás stb.Nálam szóba se jöhetne egy zx 10vagy 1000 rr,mert nem bírnék rá felkuporodni!Ezek is határesetek,sőt hosszútávon kényelmetlenek is?Viszont amit nyújtanak....még ha rövidtávon is...
De igen, tavaly pl. 18ezer km-t.
Nem bántani akarlak, félre ne érts, csak nekem egy a Hayabusás téma kicsit szükségtelen nagyzolásnak tűnik...pláne mikor egyből meg is veszik a turbo-kittet hozzá, nehogymá beégjen a haverok előtt
És akkor 3 éve hazafelé minden körforgalomban kívülről előztem meg egy 900-as DUKE-ot, pedig nem vagyok egy Rossi...Vagy tavaly a Kawa napon a ringen péppé zúzta egy csávó a Kawa Z1000-est, benne 500km-rel, a LASSÚ csoportban...
Egyébként motorozol te is aszfalton nem?
hát ez pedig hasalós, minden, csak nem kényelmes. CBR1000F-en ültem, akkor jöttem rá, hogy 600 felett nem sok értelme van a motoroknak.
ja oké.

ezek a motorok kb. semmire sem jók, max. egyenesben száguldani, szerpentinre túl nehezek, városba életképtelenek, kompenzálni jók meg villogni.
Ez az én véleményem, ami lehet hibás is.
Egyébként próbáltál ilyesmit Keme?Csak az tart vissza hogy ilyen nagy böszmére nőttem és k...-ra elfáradok egy Dunaújváros Bp távon is!
Kicsi!
mi a baj? kicsi a fütyő?
Szép az a motor, meg az ára is oké, de szerintem hagyd a p...ba. Arra való, hogy meghaljon vele az ember. Te is motoroztál busával, én is próbáltam, de szerintem előbb-utóbb halálos. ...de hát, ismered a véleményem!
tisztít és ken.
Az a féktisztító után faja, mert azt hiszem a wd 40-nek van kenőanyag tartalma is.
Hi! Nem nekem sikerült, hanem a korábbi gondos és odefigyelő gazdáknak. Csak hogy ez ugye nem látszik mikor veszed. Gondolom egyikőtök se úgy vesz motort, hogy megkéri az eladót: vegye már le a vízszivattyú-fedelet! (Ha még egyszer az életben veszek másik gépet, az hétszentség egyébként, hogy a gép kipróbálása után - ha egyébként jó - levetetem! Ha meg nem veszik le, akkor nincs üzlet, ennyi! 2 papírtömítést kell csak utána vágni, meg egy kis paszta.) Ha valaki el akarja adni, és tudja hogy rendben van, akkor leveszi. Most meg itt szopok vele, de nem érdekel akkor, ha meg tudom csinálni azzal az anyaggal, és itt az anyagon van a hangsúly, mert már egyszer megcsináltam és elég profi módon ki lehet tölteni a hibákat, csak az a rohadt szutymák nem bírta. Na crossosok! Így öntsetek a gépbe akármilyen fagyállót!
én egy WD40-szerű anyaggal, az a neve, hogy SEMMI. (ez nem vicc)
Féktisztító, nagyon pöpec.
Használja egészséggel,
remélem ha beüt a gebasz akkor hasznos lesz.
az a tarjáni bontó pipec meg van az uj fékem is a tello"id"ra.
azért örülök a lánc-vásárlás témának itt a forumon mert nekm is aktuális.
hétvégén hivjál, azthiszem megint éjszakás vagyok igy délután ill. reggel csepel környékén vagyok.

kérdés ti a bovdeneket hogy pucoljátok?
eseteleg kifözitek ( egyáltalán van ilyen ).
Két külön kaszt. Krosszosok ÉÉÉÉS Keme...na faja...
Hello Gergő,

A fiam köszöni a cuccokat.