Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez bölcs volt de igaz
Megmondom a frankót, amit gondolok (de nem kell rajta megsértődni)! Mkor elkezdted ajánlgatni a CR-t ITT, EZEN A FÓRUMON - ahol szerintem te is látod, hogy elég normális társaság verődött össze -, majd rákérdeztem, hogy mi a gép baja és te azt válaszoltad hogy semmi, meg hogy szépen egyben van.....
...aztán meg itt örülgetsz, hogy elvitték kuplung, meg váltóhibával! Bennünket is simán megpróbáltál volna átkúrni ha úgy adódik? ..vagy mi? Ne érts félre! Én aztán igazán nem haragszom, csak tudod a tettei jellemzik az embert, meg árulkodnak a személyiségéről is. Erről ennyit!
Hja a tt is igen csak 90-es környéki(ha nem idősebb)Hátul dobos!Egyébként szép!
Ott volt Lakitelken a Bencsik is?
Mi az hogy ajjaj? Keresztbe lenyeli azt a tt-t vazze!
Elég nekem megnézni versenyen a Bencsik Pistát is! Utána szerencsés, ha nem fakadok sírva! Németh Kornél.... Már az is szerencse lesz szerintem, ha egy körben nem fogok elesni ! ...ááááááááá!
Szerintem nem a szánkózásos story volt az első eset, csak kerüljek pályára a CR-rel. ...asszem lesz "széles vászon" eccer-kéccer!
Asszem 90!
Ajjaj mikori ez 1988-1989?
Anyád pi....ját!Én sem mondtam el a többieknek hogy beszartál szánkózás közben! Most már tudják! Kérdezzetek tőlem bátran mesélek.....
Ha kőccsön adtad vóna azt a faja vedeót, amit Pesten bótoltál, akkor lett volna mivel! Még zenét is tudtunk volna hallgatni kazettás változatban!
hali

jövőhéten NTH edzés lesz.
http://www.nth108.com/

Február 14: Bugyi
Február 15: Tököl
Na végre már! Nem hiányos az adatlapod "fényképek" rovata!
Nem videóztál kennex?
Viszont nagyon tetszik a cross, mindig is imádtam nézni, de szerintem élmény lesz belekóstolni is. Egyszer-kétszer biztosan kilóg majd a belem is, de rám is fér! Ha egy hétig nem ennék, meg se látszana! Kell a kondi!
Megyünk!Ezek itt kibasztak bennünket a fórumból!
Abszolút egyetértek veled, bár crosspályán életemben 2 kört mentem, azt is Matlé mocijával és igen-igen lightosan, ráadásul ugratóra fel se mentem (mert hogy nem is tudok ugratni) és 2 körtől bedurrant mindkét alkarom. Én azt hittem vicc az hogy így kondi, meg úgy kondi. Hát most már tudom, hogy nem vicc! Jó kis tanulómotorral fogok én is kezdeni, de mivel korábban ez volt a szívem vágya, nem fogom eladni, vagy elcserélni egy 125-re. Majd legfeljebb bírkózgatunk, eleinte úgy is ő lesz az erősebb (de szerintem később is)!
Megyünk együtt?
Szasztok! Hát szerintem már igen csak haza kellett érniük!
Csak is sátorozás után. De akkor is csak a sátorfát.
A Keméék még nem értek haza?
Akkor én is szedhetem a sátorfámat?
Na jó csak viccelődtem egy kicsit.
Még csak nem is HONDA,És még csak nem is cr/crf..És elküldesz,akkor veszem a cuccomat és elballagok hazafelé..Mivel a TT fórum nem él