fenn van a hirdetések között az ár meg hogy mi mien benn! azér adom el mer vmi ujabb husaberget szeretnék venni azt sajnos ahhoz mennie kell az 500-asnak pedig nagyon sajnálom! mer egy csomo pénzembe van... de adok hozzá egy másik első sárhányót, kuplunglamellákat(használtak de jók) csak az újak benn vannak a blokkba! azok is cserélve lettek! :D a hirdetésbe mindent megtalálsz
Ha szerencséd van a Cr 250-é lehet hogy jó rá, de meg kellene tudakolnod! Talán azt könnyebben kapsz rá! Akitől a blokkot vetted nem tud segiteni? Váz már kész van?
Hali! Nem akarlak elkeseríteni, de én fél évig keresgettem az enyémre berúgókart , aztán az lett a vége, hogy kellett vennem egy gyárit, valami 28-29 ropiért. ...mint ha a fogamat húzták volna! ...de nem tudtam szerezni sehol. Próbálkozz valami másikét ráfaragni. Ha esetleg a berugó-csonk meglenne, akkor talán rá lehet barkálcsolni valami másik motorét is.
Most hogy nem nagyon használom igen.
Vettem rá kormányvédőt, állítgattam a futóművét. lezsíroztam a zsírozni valókat, letömítettem a kiput a blokknál. utána hüztam a kormány csapágyaknak, és várom a hétvégét.
Majd a hétvége után le akarom csalogatni a hengert a helyéről, hogy meg nézzem nincs e valami gyomor panasza a kicsikének.
csere nem érdekel friss generálos cr 250re?
Kellene egy berúgókar, és egy hangtompító dob az 500asra. Ha tud valaki akkor szóljon. Köszi.
szép napot mindenkinek!
Az a hátsó dob egyébként nem is hozzá való évjárat szerint.
Vettem rá kormányvédőt, állítgattam a futóművét. lezsíroztam a zsírozni valókat, letömítettem a kiput a blokknál. utána hüztam a kormány csapágyaknak, és várom a hétvégét.
Majd a hétvége után le akarom csalogatni a hengert a helyéről, hogy meg nézzem nincs e valami gyomor panasza a kicsikének.