Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fenn van a hirdetések között az ár meg hogy mi mien benn! azér adom el mer vmi ujabb husaberget szeretnék venni azt sajnos ahhoz mennie kell az 500-asnak pedig nagyon sajnálom! mer egy csomo pénzembe van... de adok hozzá egy másik első sárhányót, kuplunglamellákat(használtak de jók) csak az újak benn vannak a blokkba! azok is cserélve lettek! :D a hirdetésbe mindent megtalálsz
mennyibe adod?
csere nem érdekel friss generálos cr 250re?
eladó lett szegény! :-( ha vkit érdekel elér ezen a számon! 06-30/278-5318
Ha szerencséd van a Cr 250-é lehet hogy jó rá, de meg kellene tudakolnod! Talán azt könnyebben kapsz rá! Akitől a blokkot vetted nem tud segiteni? Váz már kész van?
Hali! Nem akarlak elkeseríteni, de én fél évig keresgettem az enyémre berúgókart , aztán az lett a vége, hogy kellett vennem egy gyárit, valami 28-29 ropiért. ...mint ha a fogamat húzták volna! ...de nem tudtam szerezni sehol. Próbálkozz valami másikét ráfaragni. Ha esetleg a berugó-csonk meglenne, akkor talán rá lehet barkálcsolni valami másik motorét is.
Sziasztok!

Kellene egy berúgókar, és egy hangtompító dob az 500asra. Ha tud valaki akkor szóljon. Köszi.
oké
ha véletlenül meggondolod magad,nekem szólj elöször

szép napot mindenkinek!
Nincs szándékomban eladni.
Egy kis csillag hullás, igaz nem honda..
de ez tavaly volt,elötte való hónapokban szigorú föld kontakt,de szerintem már nem is emlékszel
eladó? tudok rá vevőt
Én is ezt a címet adtam neki még anno...semmi gond. Jóéjt
Bocs
A fej nélküli lovas.
Miket guberálok a gépemről...tavaly áprilisban kb. ez volt a legnagyobb ugrásom...
No megyek leölök egy lovat, lenyúzom, és utána húzgálom a bőrét.
Majd hétvégén hallgatózunk közösen.
Az a hátsó dob egyébként nem is hozzá való évjárat szerint.
az a háccsó dob ami rajta van,annak nagyon teccik a hangja ,az enyémnek sem teljesen tiszta a hangja,de komoly baja nincs
Most, hogy nem zajol a kipu annyira, már felfedeztem a motorból olyan nem tetszik hangokat
Most hogy nem nagyon használom igen.
Vettem rá kormányvédőt, állítgattam a futóművét. lezsíroztam a zsírozni valókat, letömítettem a kiput a blokknál. utána hüztam a kormány csapágyaknak, és várom a hétvégét.
Majd a hétvége után le akarom csalogatni a hengert a helyéről, hogy meg nézzem nincs e valami gyomor panasza a kicsikének.
ahham,úgy látom már nekem se ugy jár az agyam ahogy kéne.neked minden frankó a mociddal?
A fa az jó, mert az ember már az elején eldönti, hogy csak óvatosan
A tangán kicsi a nyom én a tundra Bugyira szeretnék menni.
Jaja, Nyársapát olyan Alsónémedi-féle, csak fák nékül