Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem kéne éppen dolgoznod?
apu buksi kiszökött ....
Le a kalappal, egy legény talpon volt az esőben
Nézd vissza tesó a 363 és a 394 oldalakat (tudom hogy szar lapozgatni, meg lassú is, de ott láthatsz képeket a pályáról). Nah, én húzok fürödni, még majd később vissza.
Elviszem az utódokat pancsizni,de utána jövök.
A jó dolgokra sokat kell várni!Csak győzdd majd élvezni!
Nem motoroztam ma, aki látott, asszem érti, miért...
Kecsóról beszéltünk Te!
Cross-pály van ott is (1.500/alkalom). Nem nézted az előbb? Valaki belinkelt ide egy oldalt, hogy febr. 14-én még a Németh Kornél is szabad edzést tart Bugyin. Rendes pálya van, időnként versenyekkel.
Lezúztad a cr-t Keme?
Nem!Asszem 91,vagy 92-től!
Nem érdekem kimagyarázni magam semmiből!
Mondtam már, én ezt a témát befejeztem!
Ejtsétek már a témát...Ebből úgy sem tudsz jól kijönni!
De akkor már nem fordított tella volt?Bocs ha,megbántottalak az "ajjajj"-al
De te,nem tudod,hogy milyen volt..Külsőleg lehet egyben volt,kuplung hibát elmondtm,váltóhiba meg magától érthetődött,Ha elmész a zöldségeshez veszel almát,látod ,hogy rohadt,akkor a zöldséges nem azt monjda hogy rohadt ne vedd meg,hanem ha nem kérdezik nem mondd semmit,az illető kipróbálta így kellett neki..baszki,nem vágom mi ezen az átbaszás!
Szia, a persely/hüvely márkáját nem tudom, Kiskőrösön csinálja a hengerem egy srác. 23ezer Ft, majd meglátjuk, milyen lesz.
Üdv keresztapám! Igen itthon már a moci, és nem a roncsderbi pályára mennénk, hanem van egy jó pálya is itt.
Még szép,hogy le!Az szégyen lenne ha nem!
Ott hova?A roncsderbipályára?Viki motorja otthon van már?
Keméék Bugyira mennek. Szivesen mennék velük, de ha eljöttök hét végén, akkor nem kellene itt hagyni az összes gyereket a csajokra, mert meg fognak őrülni. Szerintem elég lesz, ha kimegyünk itt, a gyerekeket meg kivisszük magunkkal, ott aztán lefáraszthatják magukat. Ott a prérin azt csinálnak, amit akarnak, csak hozzatok valami dzsuvás ruhát, mert ha eső lesz, akkor dagvány is! (a pályán nem, csak mellette)
Nem akarom én bántani, de ismersz! Általában kimondom amit gondolok. Én is elviselem a kritikát, még akkor is ha néha fáj! ...de ha igaz, akkor le kell nyelni. Na, téma lezárva!
Jövőhéten hol lesz veretés?
Nem, nem! Csak láttam már menni többször is. Mit mondjak? Több mint elégedett lennék, ha úgy menne nekem is! Viszont volt kint egy OB-I-be most visszatérő srác (a múltkor kint volt a kecskeméti pályán is) egy, a RODEO RIDE 54 által szponzorált RMZ 450- nel, és igen-igen tetszetősen tette a dolgát. Az a szint is elég lenne.
Elég a sárdobálásból Kennex!Fiatal még...