Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3 hete csupa jég, csupa hó kint az erdőben. Megálltam, elindultam, hogy megforduljak. Kigyorsítottam és amikor elértem 3 Km/h sebességet, akkor kicsúszott az első és hátsó kerék. (Közröhely) A könyököm alattam maradt és megmakkantotta bordámat. Persze még nincs páncélom, de csizmám az már van.
azt meg hogy sikerült össze szedni?
Most még a bordatörésemet pihenem. Jövő hétvégére úgy le leszek gyöngülve, hogy ihaj..
Jövőhéten megyek a nagyfalu környékére egy barátomnak segíteni, és utána vasárnap, ahova többiek mennek brümmögni, megyek oda én is.
Most nézem Sokadix hogy te B.A.Z.megyei vagy,gondolom nem a környéken fogsz motorozni!
Most beszéltem Kennex-el ezek húzzák a gázt Lakitelken(a gecik)Sokadix hova mész jövőhéten motorozni?
Hali cr man-ok!Ezt skubizzátok meg most találtam!(csak a szókincsbővítés kedvééért!)http://www.youtube.com/watch?v...
keme!
te milyen perselyt választottál?
lehet nekem is arra kerül majd a sor!
Hali!
Hol és mennyiért tudok üzemóra mérőt venni?
Heló
Én sajna nem tudok segíteni teló ügyben
Sziasztok! Sikerült vennem egy pár első telót De fogalmam sincs mikori lehet! tud valaki infót hogy minősítsem be évjáratra? Köszönöm!
hali!
Jövő héten megyek én is
Csávesz! ...csak azért, hogy ne te írj egyedül! Várom Kemééket, legurulunk velük Lakitelekre (dél körül itt vannak).
Nem mer senki vasárnap délelőtt ide írni?
Nehogy ki legyen kiáltva fotel krosszosnak.
helyes,gyakorolj csak,legalább lesz aki szörteleníti az aprilia gumiját!
...szintén zenész! ...sziasztok!
Igazán nincs mit!Én is megyek az asszony mellé,jó éjt mindenkinek!
Köszi az infót
Srácok, köszi, hogy ma is voltatok, elmentem megküzdeni az influenzával. Hátha tudok aludni.
Pacsi!
Még mikor ETZ-im voltak, én is odavoltam a 100 lovas gépekért. Aztán rájöttem, hogy a gázt rángatni egyenesben egy idomított majom is tudja, de KANYARODNI... kiteszed a térded...meghazudtolod a fizikát (jó, próbálod...), döntögeted a gépet egyik oldalról a másikra, nyammmm... Ezt először egy CBF250-esen éreztem meg, aminek a végsebessége kemény 130km/h, 21 lovas...Most azon dolgozom, hogy az a 2mm majrécsík is eltűnjön a 600-asról
Nem hiszem hogy lenne...csak kérdeztem...
Lehet hogy Adwanced dupla v-vel!Zöld doboza van!
Miért ne? Van vele valami prücök?