Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

melyik keskeny nyom?nyársapát tuti tetszene neked is!
Szia

Az a lemez borítás azért van ott mert kikönnyítették a főtengelyt (Üregesé tették) és hogy az élősűrítése meglegyen a teret ki kellett tölteni, így le lemezelték. Ha leveszed és nem teszed vissza tuti nem fog jól menni a vas
Bugyi az nekem is jó lenne, de ha lehet akkor ne a tanga, mert az még nagyon keskeny nyom nekem.
Kicsit kiteszem a lábam és máris 3 oldalt tele irkáltok.
az a gép egy legenda.eddig minden gazdája jól járt vele,volt aki gipszben,de szerette
Mondjuk ILYEN motorral könnyű is...
volt itt valami puszi osztási szándék is még én is szolgálhatok pár bacival
Úgy úgy... csak legyen meg a 250-esem , vasárnap óvatos Bugyizás, aztán Nyársalás

robgo: Jóéjt neked is!
Én is mentem aludni,jó éjt crossosok!
oksa,nyársra vagyok rágerjedve.nagyon teccet az a pálya.ráadásul az tecceni fog az ismerkedő társaságnak is,egyáltalán nem nehéz viszont nagyon élvezhető platc,már alig várom.szóval 2 hét?
Jóéjt!
A szekunder láncoknál mit jelent a szám utáni jelölés?
520KZ? Szakítószilárdságot, van valami táblázat rá?
Hali skacok! Leléceltem, kikenem egy soron a dekni belsejét, aztán szuszka! Jó éjt mindenkinek!
okeeee szabaddá teszem magam. a Kedvedért
Jöhecc... Veled tesztelek, ha ott vagy, és mégis hibátlanul megy a motor, akkor semmi baja sem lesz soha.
Rob, az a KX szerintem 88-as, de még utánanézek...viszont a jó hír: Hallottam olyanról, aki 125-ös RM Suzukival nyomta 120 kilósan
Figyu! Mondtam az előbb, hogy szivesebben mondjuk Bugyira. De ha itt lesztek, akkor oda a kicsiket nem kellene vinni, én meg nem akarom, hogy a csajokra maradjanak.
szia,1szer kétszer azért összejött
Anyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,
mehetek fotózni nem megyek a motorod közelébe, igéreeeem
Nem nagyon szarok be semmitől,bár necces hogy eltörik alattam a kx váz!
Vasárnap szerintem Bugyi legyen, aztán mehetünk Nyársra
És jöjjön mindenki...A komplett Kennex-maffia lányostul, Robistul, Sokadik, mindenki

...Kakukkot itthon hagyjuk, kezd pofátlanul jól menni.
csak r9ossz irányba dőlök amugy jó
Nekem mindegy hova,csak menjünk már!Nem motoroztam 1 óránál többet ezzel a zöld izével...
Mondtam én, hogy lesz itt még "széles vásznú gatya"! ...na de ilyen gyorsan?