Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen a régi az elég homokos, ez van közelebb a faluhoz. Itt a lakosok és az Önkormányzat eléggé ellene van a pálya használatának, mert hogy hangosak a motorok, bár vasárnap du. mikor kint voltam egész végig szólt a STIHL fűrész a faluban, de az biztos nem annyira zavaró.
Egyébként mind kettő fizetős 1500-ft / nap.
az ugye full homokos pálya tervezek lenézni majd ha jobb idő lessz,van új pálya? fizetős?egyesületi pálya?
Szia! Én Gyarmat mellet Patvarcon a régi pályán többet az újon amikor van ott valaki kevesebbet/nekem a régi kényelmesebb/
HONDAAAA!
Igen, ő az. Nem szóltam le, csak nem esett jól valami, nem ezt vártam tőle. Mindegy. Félreismertem. Alkatrészei vannak bőven, ez a lényeg.
A Mesterszálás az Laposrészer? Tényleg egyszer valamikor leszóltad valamiért, azóta nem nagyon látom itt a fórumon.
A gyűrű úgy el volt kopva, hogy 8 tized mili volt a vastagságában, a dugót neg egy jó képességű kosaras félpályáról csont nélkül bele dobta volna, de még ment.....
szevasz, látom a környéken laksz merrefelé szoktál motorozni?
Lassan nekem is kéne egy dugószettcsere a Pegaso-ba, bár ezzel is simán viszi a 100-at. Majd meglátom, mi legyen, Kelemen, Meteor, vagy valami Proxizé
Ma amire kinéztünk volna a solymári pályára el kezdett esni a hó
Az ár annyira nem zavarna. Majd körbe kérdezem őket. Kösz. Vagy esetleg valaki próbálta már perselyezni?
Sikerült ellátogatnom a négy Kelemen "tunung" műhelybe. Adtak ugyan olyan dugót, ami benne volt, ami nem bizti, hogy csúcs minőség, de csak ki bír 1 évet. Holnap megkeresem a tömítés buheráló fazont.
Az RMC-motors-nál rendeltem Vázvédő a neve.

De a honlapon megtalálod náluk.

Keme semmi gáz , most már csak ilyet irok.
A berúgókar kényes kérdés, bontóban se nagyon van 15ezer alatt. Tarján, Csetény, Mesterszállás, nem tom...kérdezősködj.
Mikor lesz kész a motorod? Pl:28-ára?
Köszi . Valami jó tipp esetleg?
Szia Zoli...nekem nincs olyan, nem is volt. 125-ös CR-hez van pár maradék cuccom, blokkfelek, henger, főtengely, ilyesmik.
hali,
megnéztem a képeid,és csak 1 kérdés! Hol lehet venni azt a fekete műanyag bizbaszt ami a CR-eden van ahol a váz csatlakozik....

ooops...lehet ,hogy nem voltam érthető
Szia Keme! Multkorában mintha kínáltál volna CR berúgókart. Engem érdekelne egy 98-as 250-hez.Kar+a bordásagy. Már sajnálom a vázat meg a fékpedált, lassan elkopik.
Nem is volt min megsértődni, én nem annak szántam. Most nézd meg, amit ideírtál ma, az milyen jól néz ki...megfontolt, normális, bölcs írás.
pardon
Azt hittétek nem írok .

Nem vagyok sértődős.
Hal
miért muszáJ?