Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

muszáj.
de muszály, kell, akarom, fontos, jóvolna, jólesne
Szerintem ebbe a topikba egyik se nincsen
Ha ebben a hónapban nem használod akkor lehet hogy 2-őt is
Okkés, köszi szépen
na az 1 motorozás...
Hát igen , ez az amit nemtudni mindegy nekem tulajdonképpen elég, ha 3 órát még bir
hello Kennex lánya
molnarzo@t-online.hu ....ide dobj egy mailt,és elküldöm a telszámom.

itT(M) is
attól függ hogy aki azt mondta...az hány motorozásra gondolt 1 hónap alatt...
30 motorozásra...10 re...5 re...
nem mind1
Semmi, itTMinden oké
üdv
vaccap?
Üdv. mindenkinek! Ritkán irok ide, de akkor általába hülyeséget na szóval az ,,egy hónapot még kibir "dugattyú az szerintetek mennyi órában ?
Üdv Molnarzo! Én kennex lánya vagyok, a fater már nem jön forumra, ezért arra kért, hogyha tudsz neki segiteni akkor adnál egy elérhetőséget? Telószámot leginkább
ez már csak természetes!
persze ha megbízik a postában es feladja nekem
szeva!

kérdés, hogy te tudsz-e Kennexnek segíteni.
Hello Kennex,szeva mki!
valóban nem vészes a helyzet a fogakon.Viszont a kézi köszörűs sufni tunningot én sem ajánlom.Szépen át kell menni rajta foganként egy megfelelő modullmaróval.Nem kell ehhez bazi drága gép.Elég egy hagyományos marógép meg egy osztófej.Sztem egy jobb képességű kismaszeknak is van ilyen a műhelyében!
Viszont.....nem célszerű túl mélyre menni a fazomigazításnál,mert ezek a fogaskerekek általában cementáltak,ami azt jelenti,hogy nem teljes keresztmetszetében egyforma keménységű.Ez azért ilyen mert ha edzve lenne sókádban akkor könnyen törne a furatnál.Szóval ha túl mélyre marják fenáll a veszélye annak,hogy ez az un. keményebb kéreg eltűnik.És mivel a párja keményebb ezér "megeszi" ezt.
Szóval csak finoman.De ahogy képről nézem ,tényleg csak egy kis finomítás kell neki.
Jóéjt!
Mentem aludni,sziasztok!
thx a választ .
asszem holnap beszerzek egy-két cuccot hozzá
majd teszek fel képet ha kész lesz
Jó éjt Kennex!
köszi
Polírgép, polírpaszta, persze előtte 1000-es 1500-ös csisz.vászon, hogy ne legyen karcos...
Nekem se válaszol se sms, se semmilyen utalások
Úgy látom ma nem lesz szerencsém. Nah, lelécelek, maszatolgatom még kicsit azt a deknit, aztán majd holnap... Sziasztok! Jó éjt mindenkinek!
Korrekt gengszter nem köpi be a társait.