A sziloplasztot mivel lehetne feloldani? Valaki volt olyan rendes hogy a lengőkarnál a szimeringeket megerősítette egy kis sziloplasztal. A csapágy jó benne meg a szimeringek is megvannak, bár azokat ki fogom dobni de a kapargatással már kiszedtem a nagyját, de a maradékot jó lenne valahogy kimosni belőle. Nitrohígító benzin nem oldotta meg nincs valami háztáji szer ami esetleg feloldja?
hallottam már róla,de még nem használtam.valami nagyon brutál anyag,lehet érdemes lenne kipróbálnod.már láttam ilyennel blokkot összeragasztva,közel volt a heggesztéshez
Egyébként is, eleve úgy keveredtem erre a fórumra, hogy véletlenül mellényomtam, és hosszasan nem értettem, hogy mér értekeznek Krosszmotorokról ott ahol máskor nem szoktak:)
De ez egy jó kis fórum, normális hangvétellel, ami, hát hogy is mondjam, nem feltétlenül általános mindenhol:)
Kétszer is raktál fel képet róla. Egyszer a 357-en meg az előtt is raktál fel róla. És én az elsőnél írtam valamit csak tudnám mit, na meg ha működne a kereső.
Neked is csak azt tudom mondani, hogy alacsonyabb hőértékű gyertya kell bele, ha nem tudod rendesen megkergetni. Az olajjal nem szabad spórolni. Azért kokszol, mert nem éri el az üzemi hőmérsékletét.
Nekem az 1:20-hoz kever full syntetic Repsol-tól egy csepp olaj sincs a kipu végén és nem is füstöl brutálisan, szépen elégeti (viszont a gyertyát kokszolja, lehet, hogy egy kicsit nekem is hígabbra kell majd keverni).
Én a 357 oldalon tettem fel képet a loctite-ról, de ott annak környékén nem találtam tőled hozzászólást ebben a témában (vagy csak figyelmetlen vagyok?).
A jobb fajta olajok elégnek rendesen, míg a gyengébbek nem és ezért is lehet hogy dzsuvás minden. De amint mondtam, ha nem hajtod annyira, akkor alacsonyabb hőértékű gyertyát kéne beletenni.
Egyébként is, eleve úgy keveredtem erre a fórumra, hogy véletlenül mellényomtam, és hosszasan nem értettem, hogy mér értekeznek Krosszmotorokról ott ahol máskor nem szoktak:)
De ez egy jó kis fórum, normális hangvétellel, ami, hát hogy is mondjam, nem feltétlenül általános mindenhol:)
Diamant fémlasztik