Sziasztok!
Véleményeket szeretnék 125 ill.250-es cr-ről.Szeretnék venni egy cr-t 2000 körüli évjárattal csak nem tudom hogy a 125-ös vagy 250-es legyen.Mennyire erős a 125-ös?
Nekem ehhez semmi közöm, de 135-ért akkora biznisz nem lehetett úgy hogy közben még javítgattad is. Na ehhez tényleg semmi közöm. Én még úgy nem adtam el motort, hogy ha lett volna baja, akkor letagadtam volna , vagy közöltem, hogy mi a pálya, vagy inkább előtte megcsináltam. Nem vagyunk egyformák! Részemről a téma lezárva!
...csak tudod ott van még a dekni tetején a két vízcsonk. Na a csonkok alatt magában a dekni anyagában is akkora kráterek vannak, hogy hihetetlen. Oda be se lehet nyúlni apparáttal. ...nah, mindegy is, megpróbálom ezzel a motyival! Szurkolj inkább, hogy jó legyen! Már nagyon mennék Kakukkékkal motorozni.
...Azért elég érdekes emberke vagy, mikor néhány nappal ezelőtt kérdeztem, hogy milyen bajokkal küszködsz, akkor az volt a válasz, hogy semmi baja a motornak. Ha még esetleg a tulajnak se mondtad el, akkor biztos csuklani fog édesanyád!
Véleményeket szeretnék 125 ill.250-es cr-ről.Szeretnék venni egy cr-t 2000 körüli évjárattal csak nem tudom hogy a 125-ös vagy 250-es legyen.Mennyire erős a 125-ös?
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...|66%3A
2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318
És ungaréze elérhetőség, ahol lehet vásárolni?