Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1-2 ezer ft-ért nem kapsz tőle kereket ez biztos
Sok minden van annál a csávesznál, de szerintem el is kéri az árát!
Sz.-tem nem egy nagy összeg komplett sem!Nincs kedvem utánajárogatni!Lehet hogy ha megyek hozzátok lenézek mesterszállásra,és rángatok ki egyet a tyúkszarból!
Vagy elég lenne csak egy 18'-os ráfot keríteni, csak a küllőszám stimmeljen! na?
Nem lehetne "kihúzni" belőle a küllőkkel? Szerintem mondtam már neked, hogy az egyik szabadszállási cimbora egy ezresért átfűzi centírozással együtt.
tán elkelt a vas?
Ma igazán fellélegezhettem gyerekek
Ahha.
mentségemre szolgáljon, hogy nekem nincs cr em:)
Persze,akkor meg minek ugatok bele...:)
Nem,bár heggeszve volt egy helyen ,ami szintén nem nagyon zavarna,viszon olyan 8-as van benne mint állat!A szomszédom próbálta a masinát,és láttam hátúlról!
Hali! Tán repedt?
okés!
Március elsejéig nem nagyon tudok mit mondani, de UFO, TriFlex és BULL cuccai vannak, térdvédő is, állítólag beszerzési áron. Majd térjünk vissza rá 3-4 hét múlva! (megéri várni)
Hy cr-esek!Mivel tudom hogy nem mindenki(köztük én sem)cr tulaj a fórumon ezért megkérdezném hogy nincs-e látószögetekben kx hátsó felni?Valamikor a 90-esévek elejéről!?
Úgy konkrétan most épp semmi...illetve érdekelne, hogy milyen térdvédői vannak és mennyiért?
kavitáció: "Áramló folyadékokban nagy nyomáskülönbségek hatására keletkező, majd szétpukkanó gőzbuborékok. Gépelemeknek ennek hatására történő felületi roncsolódása."

Hát, ha láttam volna már olyat, amit kavitáció okozott, akkor lehetne gondolkodni, hogy volt-e ehhez valami köze (de eddig még nem láttam). Az biztos, hogy ez a fajta magnézium ötvözet kurvára nem szereti a normál fagyállót! Gondolkozz csak, minek gyártanak aluminium-barát fagyállót. Egyébként azt hallottam hogy a CR-eknél ez típusbetegség akkor, ha nem a bele való fagyállót használját (az 500-asoknál biztosan!).
Nincsen. Mi kellene?
Nem lehet, hogy ez nem maródás, ahnem az anyagot szétkavitálta a víz mert detonálgatott a motor?
Megint elnézést, lehet, hoyg ez hót hülyeség...
Van-e az ismerősödnek a motoros bolt vonatkozásában WEB-oldala?
valóban csúnya,de az fbs nem sziloplaszt.szilikon kaucsuk ugyan,de...mindegy igazad van,erre nem a legjobb.tény és való hogy az ilyet jobb ragasztani,külön dícséret az elöző gazdáinak
Cross? Utcai? Msn-en beszéljük meg.
Taknyóc! nekem való kesztyűje is lehet
Most kaptam az infót, hogy március elsejével felszámolja egy ismerősöm a motoros boltját, mezek, protektorok, könyök-és térdvédők erősen diszkont áron.
Matyikám! ...ide kevés a sziloplaszt asszem!
A pláne az, hogy ahol vastagon volt felhordva ez az anyag amivel csináltam, ott teljesen masszív volt (pl. az átlyukadásoknál). Hát ez van. Amennyire tudtam feltakarítottam, de még finomítok majd rajta, csa elég unalmas meló és inkább fotelcrossozok egy kicsit.
Ó. Jaj. Fujj. Nahát. (aztaaa)
Hát ezt bizony megette a fene.