hali
menj már,nulla fok volt?nekem sütött a nap és a szelet se éreztem
csak azt nem tudom mitöl lett mindenem csupa sár de úgy hogy ki se jött a ruhámból.egyre jobbak ezek a hétvégék
Csákány mindenkinek! Kakukk tesó! Igyekszem vele, a deknihez már nem sok kell, nagyjából megvan. Este felé átcsiszolom a felhordott anyagot, utána pedig egy egészen hígra kevert motyival vékonyan átkenem az egészet. Egyenlőre teljesen jónak néz ki (de hát a régebbi loctite anyaggal is faszának látszott aztán még sem bírta). Ha hinni lehet ennek a diamant felhasználási útmutatónak, akkor rendben lesz (azért próbaként vágtam egy darab alu-lemezt, kentem fel rá ebből a szutymákból és beáztattam tömény fagyállóba, hogy lássam mi történik vele, de ennek úgy is csak 1-2 hét elteltével lesz majd értelme, akkor fog igazán látszani, hogy bántja-e a fagyálló, vagy nem). Még azzal a berugó-mechanikával vagyok hátra, remélem az az új srác itt a fórumon fent lesz este és mond rá valamit (csak jobb lenne azt normális forgácsoló szerszámmal megmunkálni). Ha mégsem, akkor nekiesek egy kis bosch-köszörűvel, meg finom csiszoló koronggal. De várom még matyi véleményét is! A mostani hétvégét asszem kihagyom, de Nyársapátra biztosan megyünk 22-én!
Szeva katem! Sorry, h csak most válaszolok.
biztos fejlesztés alatt van az oldal.
íme a link: http://www.kepesmotor.hu/motor...
ha nem tudnak segíteni,akkor jelezz, és megpróbáljuk megoldani
Üdv mindenki.
Kezdek jobban lenni...
Kakukk, viseld büszkén a sebeid, te voltál a nap hőse. Mit neked nulla fok és szélvihar, szakadó eső, zsaruk, mikor mindenki lelépett, egyedül te róttad a köröket...
Szeva Matyikám! Egy kérdésem lenne, berugó motyi működésére vonatkozó. Az érthetőség miatt itt egy kép, és az ezen levő alkatrészekre hivatkozok most. A 3. sz. fogaskeréknek van egy kis füle (a képen nem igazán látszik), amit az összeszerelésnél be kell fordítani a 2. sz. fül mögé. Mivel a nyomórugót cserélném erősebbre az összeszorító erő miatt (csak nyilván mivel erősebb, ezért vastagabb az anyaga is), nem tudom hogy jól működne-e? Itt a kérdés az, hogy annak a fogaskerésnek a fülét csak az összeszerelés megkönnyítése céljából kell-e befordítani a mögé a másik fül mögé, és aztán az első berugást követően már nem kell visszaakadnia mögé (talán utána már nem is tud)? Mert ha így van, akkor jó lesz a vastagabb rugó! (A vastagabb anyagú rugót teljesen össze kell nyomnom koppra és így is kissé erőltetve tudom befordítani a fülecske mögé a berugótengellyel együtt a fogaskerék fülét, de bemegy!) A rugóból már így is vágtam el, többet nem akarnék, mert akkor meg lehet, hogy gyenge lesz. Mit szólsz?
sajnos az enyémről letört egy fog
én is meg akarom csinálni az enyémet. Elárulhatnád hogy polírozó gééppel csináltad vagy csak polir papírral ?
Juhuhuuuu.
Holnap megyek érteeee!
Jáháháháá
Egy kis lengővilla felújítás:
menj már,nulla fok volt?nekem sütött a nap és a szelet se éreztem
csak azt nem tudom mitöl lett mindenem csupa sár de úgy hogy ki se jött a ruhámból.egyre jobbak ezek a hétvégék
biztos fejlesztés alatt van az oldal.
íme a link: http://www.kepesmotor.hu/motor...
ha nem tudnak segíteni,akkor jelezz, és megpróbáljuk megoldani
Kezdek jobban lenni...
Kakukk, viseld büszkén a sebeid, te voltál a nap hőse. Mit neked nulla fok és szélvihar, szakadó eső, zsaruk, mikor mindenki lelépett, egyedül te róttad a köröket...
bazz úgy fáj a combom ahogy beleált a kormány,alig tudok menni,de fasza volt