Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már hegesztettem honda víztér fedelet. Kicsit megküzdött vele a szaki, mert habzott egy kicsit az anyag, de megcsinálta, és azóta jól működik.
Olasz cég, a honlapjuk nem működik átmenetileg, itt vannémi anyag: http://www-us.agrotech.com.ua/...
Igen,szar váltóval,szar kuplungal 135ezerért...Megváltás volt..
Tudsz valami címet mondani, ahol meg lehet sasolni?
Dehogynem! Már gondoltam rá! Ezzel az a baj szerintem, hogy pontosan senki sem tudja, hogy milyen az ötvözet összetétele. Így pedig szerintem elég lutri lenne kísérletezni vele, meg elég kényes a hely is (szimering-fészek, a másik oldalon csapágy-fészek is). Ha beomlik a melegítéstől, akkor mit csinálok? Meg aztán ha ez még menne is, nem gondolom, hogy annyira egyszerű lenne utána befogni a deknit a megmunkáláshoz. A jelenlegi megoldás tűnik számomra a legcélravezetőbbnek további károsodás nélkül. Itt csak az a kérdés, hogy a diamant ellenáll-e valóban a fagyállónak és olajnak? Ha igen, akkor jó lesz. 3-4-5 vékony rétegben viszem majd fel az anyagot, talán így tartósabb. Ezt én is meg tudom csinálni. Veszteni valóm nem sok van, max. megint csinálok egy fél nap plusz-munkát magamnak, ha nem sikerül. Ha így lenne (amit remélek, hogy nem), utána esetleg, de ahogy itt írták, szgk. vízpunmpájánál is bírta, meg a tesóm felolvasta telefonon a használati utasítást. Aszerint bírnia kellene.
Láttam már motoron, krosszpályán is voltunk, jól megy.
Meteor?
Láttad már motoron a Bencsiket?Nem Agresszív?Bármikor ön,és közveszélyessé válhat! Nem akarom egyébként fikázni,nincs vele semmi bajom!
Kár. A fiam MTX-ébe kellene valami jóféle ócsóóó dugó.
Állítólag valami indiai gagyi, nem sok jót hallottam róla.
Nem beszélve arról hogy ha mégis gond lenne a szimeringekkel,akkor blokkszéthúzás nélkül is ki tudod őket cserélni!
Húúúú... Engem is érdekelnek majd cuccok.
Ja, nem. Nem agresszív a Bencsik.
Ambika gyártmányú dugattyúról tudtok valamit?
Hello kennex,

Arra nem gondoltál, hogy színesfém hegesztővel meg tunkoltatni és utána gépműhelyben méretre igazítani?
köszönöm a választ! Én is erre hajlanék, de gondoltam hátha az okosabbak tudnak vmit.) akkor marad az esztétikai tuning! Ha kész lesz, rakok fel képet!
Igen,tőled kérdeztem!
Sz.tem a blokkot ne húzd szét,ha szép hangja van!A szimeringek ha kikeményedtek azt észre fogod venni!
Ezt nekem írtad, Rob? Használd azt a "válasz erre"-t...légyszi...kékkel, a hozzászólás alján...
Nézd meg, hogy "hogyé" adja a cuccokat!

http://www.krosszmotorok.hu/
Volt már benne részed?
Hát nem győztetek meg, hogy mi lenne a teendő...
Kép sajna nincs róla(egyben) mert hirtelen felindulásból már szét kaptam. Rozsdás csúnya fehér váz, kifakult piros idomok+ egy fél literes köcsög:) Nem szívesen húznám szét a blokkot, de a szimeringektől kicsit én is félek....
Ráduszítja a kacsákat és a hegyesfejű kutyatenyészetet.
Asszem az a felni, amit 2000-ért adnak, nem sok figyelemre érdemes. Körül kell nézni, és nem a legolcsóbbat, hanem a legkifizetődőbbet meg kell venni. Akár itt az Apró-ban is.
Akkó elveszem,meg még jól el is verem!Remélem olvassa a fórumot!(persze csak ha nem ad 1-2 ezeré)