Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva Molnarzo! Alkatrészrajzom sajnos nincs az elmített berugó-fogaskerékpárról, de itt egy fénykép (ami tudom, hogy kevés a technológia szempontjából, azonban az állapota látszik). Nincs széjjelbarmolva, csak a foga végei vannak legömbölyödve kissé, illetve alaposabban szemügyre véve (kézben), néhány fognál van kicsi szöghiba is a kopástól. Szerintem egyáltalán nem veszélyes és szinte 100 %-ig biztos vagyok benne, hogy korrigálható. Felteszem ide is a képet, ha mondasz rá valamit ez alapján, azt megköszönöm! Beszéltem ma egy Mókussal (nagykőrösi) akinek hasonló problémája volt az 500-assal. Ők egyszerűen egy kis flexibilis tengelyű köszörűvel igazgatták meg a fogakat és azt mondja jó lett. ...csak ez már egy kicsit (nagyon) sufni-tuningos, jobb lenne normális szerszámmal megmunkálni. Nos,...itt a kép!
injektorból kapja az infulenza vakcinát
Én hétközben a solymári pályát fogom egy kicsit bevizsgálni.
22-e, Nyársapát. Egyeztettem a titkárnőmmel, mehet a dolog. Most pedig diktálok neki kicsit...

...kell is a széles pálya, remélem addigra tudok menni a sajátommal, és azzal eléggé nagy a helyigényem...jobbra esek, balra esek...
én azt szajkózom 22.én menjünk mindannyian nyársapátra motorozni,jó széles pálya,élvezhető 0-100 éves korig tudástól függetlenül,és addigra talán az idő is javulni fog
Tényleg mentem aludni!Sziasztok!
Abban az egy órában amit motoroztam vele,még nem rakta le a szerkót!Ez is azért van,mert Kennex nem viszi el a kisöccsét motorozni(vak vezet világtalant)!
szóval üzembiztos a mocid?
Hééé!Még itt vagyok ám!
de neked van már cr 250 esed ,és az csak egy kawasaki
Vasárnap hol lessz?
inkább azt mondd meg, mikor adja már el
egy ismerős kx 250 ese,nagyon kevés üzemórával,gyönyörű hang,és esztétika,honda buzi vagyok,de gondolkodás nélkül megvenném ha eladó lenne
Basszus kurvára késő van,megyek szuszkálni!Jó éjt Honda fun-ok!
Akkor azt annyira használják mint a Kennex az 500-ast!
tegnap beszéltem annak a bizonyos kx tulajával.és mily meglepő 2001 es létére még nem volt soha szét szedve a blokkja,de még mindíg szépen zenél
Melyik lenne az?
Hát igen. EGY kx250 van a világon, ami eddig nekem is kellett volna.
Köszi. Akkor holnap készítek egy riportot velük is ár ügyben.
Egy vödör csavar...Ahogy a kawasakinál megszoktuk...Nagyon honda párti vagyok én is csak éppen nem volt itthon semmi vas,ez olcsó volt,blokkja szépen jár,így megvettem...
a meglepi csak akkor jön amikor rádöbbensz hogy bal menetes
ők csinálják a dugót-gyűrűt,csak hüvelyessel foglalkoznak,hobby célra elmegy a motyójuk,de olcsó is,és néha utómunkálataik otthonra maradnak.a 86 os omba egy átaluk készített dugó,gyűrű van és jó,főtengelyt nem szabad hozzájuk vinni,bár elég sokféle javítási ár kategória lehetséges náluk
Na jó, de ahogy hallom, az ára sem volt 300. Szeretném nagyon megnézni azt is
persze! Tudnom/látnom kell hányas modul,mennyire kopott.Lehet e még marni úgy hogy be ne szakadjon a koszorú.
Kellene egy kép mailban! Gondolom alkatrészrajzod nincs róla
Nekem is van üzemóramérőm a kx-enPedig nem volt gondos gazdálya!Pl.a hátsó lengővillám kb 4 cm.-t.lógott!Ja és nem 8 óra van benne!(78!)