eddig endúróztam,aztán idén megnyílt itt Komlón a dirtpark,frankó pályákkal,és rájöttem,hogy nem endúrónak való az. Nagyobb részben pályáznék,néha egy kis erdészkedés!
Korrekt volt az eladó! Elmondta,hogy versenyzett gép volt, hibáit,ésmegadta a szerelő telszámát,aki szerelte.
Üdv!Valahol a 414.oldak környékén találsz 1 képet kennex töltötte fel,egy cr 500 berugókar fogaskerék párról.Át kellene neki marni a fogaskerekeket(nem tökéletesen kapcsolódnak)tudsz neki segíteni?
Kíváncsi leszek a képekre! Mire használod majd? Enduro? Cross? Az üzemóramérő 10 ropinál kezdődik, annyira nem lehet rossz a volt gazdi, ha ilyenbe fektetett.
Thx...
a DT most adtam el 3 napja, a CR ma hoztam el,és annyira elkapott a lánc,hogy ma csak motoroztam!
Fényképezni holnap fogok.
94es 250 CR. Elvileg 7 üzemórás felújítás után. De ez sztem csak "vevőfogó" duma volt.Van rajta egy digi üzemóramérő az ma 8,2 órán áll.
Végül is gondom nincs vele.Erő van benne,himbarendszer tökéletes,a hűtők kicsit csámpásak,de nem folynak.Első telók rendben.Egy idomszett az ráfér.Valami acerbis rezó+végdob van rajta.
300Ezer volt.
Hello!Segítség kellene tőletek!1999-es cr 125 lendkerekének lehúzásához szerszámot akarok csináltatni.Milyen menetű a lendkerék belseje?
Talán ha jól néztem 28*1 v. 28*1.5 menetemelkedésű?
naaaaaaaaaaaaaa!hagy ne sóroljam mibe van olyan cucc és még mindíg semmi baja,csak egy kicsit harcolni kell hogy beférjen minden a helyére,de utána........................
Szevasztok,
sorry,hogy belepofátlankodok,de ha fogaskereket/lánckereket (bár sztem lánckereket szettben kell venni) akartok,akkor pontos méret alapján le tudom gyártani jó minőségbe, "B"-s acélból, akár cementálva,akár középfrekis edzéssel.
Ha valakit érdekelne akkor mailban a molnarzo@t-online.hu .
1ébként mától én is CR250 kurvaboldog gazdija vagyok!
4Kelemen, mint tuningcég...hááát... Végülis ha pl. túl jól megy a mocid, rájuk számíthatsz
Megmentik az életed, és számos melléktuning keletkezik:
-nem kopik annyira a gumi
-ritkább olajcsere
-nem kell utánaállítani a láncnak
-fékbetétek se kopnak
-megtanulsz szerelni
-stb.
Dombon ülő vadászkutya legyek, ha értem miért nem tudják a boltban, hogy mit árulnak. Pedig már régebben rájöttem, hogy nem kérdezek csak mutatom hogy mi kell, és azt sem árulom el hogy mihez kell mert akkor letagadják, hogy van
Korrekt volt az eladó! Elmondta,hogy versenyzett gép volt, hibáit,ésmegadta a szerelő telszámát,aki szerelte.