Az nem az van köszi! Csak az ülés, sárvédő konfliktus miat kell egy új segédváz ugyanis az elöző tulaja a gépemnek össze vissza hegsztette meg nah...undorító
Tesó hidd el (most már én is látom), kell a védőfelszerelés. Nem kell a legdrágább , de kell! Azért kérdeztem a múltkor hogy mennyire gondolod komolyan ezt a témát, mert eszembe jutott, hogy ott van az Alpine Stars ruhá (úgy se fogysz bele ), és annak az árából bőven-bőven tudsz venni normális és elégséges cuccost. Csak ott áll és porosodik. Biztosan közel van a szivedhez, de ha neincs rá szükség...?
nincs viszonyítási alapom,de állítólag aki a többi pályát is látogatja az csak dicséri,mivel munkálva van folyamatosan a pálya!
nekem nagyon tetszik
ha esetleg valamikor jöttök,feltétlen szóljatok,szívesen megismernélek titeket!
Egy hét és megvan a könyökvédő, aztán már csak a térdvédő hiányzik. Az a helyzet, hogy látom, milyen menni a pályán és én is azon a véleményen vagyok, hogy felelőtlenség védőfelszerelés nélkül! ...még egy kicsit kibírom
...akkor meg a te motoroddal kell. Meg nincs is meg minden védőcuccos. Anélkül elég necces, vagy nagyon lightosan kell menni. Hétfőn este lesz már egy páncél is (vadi új)! EZ:
Meglátom még addig. Viszont, ha mentek, akkor ha egyből felém jönnétek (ahol lakom), akkor erre rövidebb az út Lakitelekre (a város DK-i felében lakom és egyáltalán nem nehéz erre "eltalálni", még csak le sem kell térni védett útról) - és a cuccost is odaadom egyből.
Hát akkor erről elhagyta az előző gazdi, én meg nem tudtam, hogy az a furat minek van ott... De esküszöm még soha nem figyeltem másik motoron. Elkönyveltem, hogy 1 van és kész. De azért csak megkérdezem, hogy a felsőnek mekkora jelentősége van? Az alsónak abszolút látom értelmét, de annyira soha nem laza a lánc, hogy felfele is akkorákat ugráljon. ...vagy igen?
nekem nagyon tetszik
ha esetleg valamikor jöttök,feltétlen szóljatok,szívesen megismernélek titeket!