Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nem az van köszi! Csak az ülés, sárvédő konfliktus miat kell egy új segédváz ugyanis az elöző tulaja a gépemnek össze vissza hegsztette meg nah...undorító
Tesó hidd el (most már én is látom), kell a védőfelszerelés. Nem kell a legdrágább , de kell! Azért kérdeztem a múltkor hogy mennyire gondolod komolyan ezt a témát, mert eszembe jutott, hogy ott van az Alpine Stars ruhá (úgy se fogysz bele ), és annak az árából bőven-bőven tudsz venni normális és elégséges cuccost. Csak ott áll és porosodik. Biztosan közel van a szivedhez, de ha neincs rá szükség...?
Bocs, megnéztem az adatlapod, 1991-es. Megkérdezem holnapra a segédvázat. Légszűrődoboz is kell bele?
nincs viszonyítási alapom,de állítólag aki a többi pályát is látogatja az csak dicséri,mivel munkálva van folyamatosan a pálya!
nekem nagyon tetszik
ha esetleg valamikor jöttök,feltétlen szóljatok,szívesen megismernélek titeket!
Biztos, hogy 1991-es? Az egy speciális év, abban az egy évben volt tök más a CR. Nehogy előtte vagy utánalévő legyen. Képed van?
Sziasztok!Valakinek esetleg nincs egy felesleges segédváza Honda CR 125 öshoz 91 es évjárat!?
Messze van kicsit, de nyáron talán van rá esély. Milyen a pálya?
valamikor nem veszi a kis csapatotok a tatai cross felé az irányt?
...egy cigi és jövök (ez most nem a dohhányzás népszerűsítése!)
a Matlé esése a csizmája nélkül egy bokatörés+szalagszakadás, ez az én tippem...jogos a védőcucc iránti olthatatlan vágyad.
Egy hét és megvan a könyökvédő, aztán már csak a térdvédő hiányzik. Az a helyzet, hogy látom, milyen menni a pályán és én is azon a véleményen vagyok, hogy felelőtlenség védőfelszerelés nélkül! ...még egy kicsit kibírom
...akkor meg a te motoroddal kell. Meg nincs is meg minden védőcuccos. Anélkül elég necces, vagy nagyon lightosan kell menni. Hétfőn este lesz már egy páncél is (vadi új)! EZ:
felőlem mehet. akár ha hozol sisakot, leviszlek, és hazahozlak. de cserébe fényképezned kell. semmi sincs ingyen
Meglátom még addig. Viszont, ha mentek, akkor ha egyből felém jönnétek (ahol lakom), akkor erre rövidebb az út Lakitelekre (a város DK-i felében lakom és egyáltalán nem nehéz erre "eltalálni", még csak le sem kell térni védett útról) - és a cuccost is odaadom egyből.
most találd ki,úgy kell ütemeznem a hétvégét!
...majd még kitalálom addig, hogy mi legyen?
"elhúzok én"akartam mondani
Tesó elhúzok mén arra egy ufót ha azon múlik!
nekem se jó, de motorozás nélkül se bírom ki, és az még rosszabb
ugatáskor a felső holtponton felcsapódik a lánc, meg erős "mosódeszkán" rázódik. Van jelentősége, ha jönnek a huplik
mennék szivesen, mert mondtam, hogy jó csapat vagytok, de megint motor nélkül? ...nem jó érzés tényleg
Hát akkor erről elhagyta az előző gazdi, én meg nem tudtam, hogy az a furat minek van ott... De esküszöm még soha nem figyeltem másik motoron. Elkönyveltem, hogy 1 van és kész. De azért csak megkérdezem, hogy a felsőnek mekkora jelentősége van? Az alsónak abszolút látom értelmét, de annyira soha nem laza a lánc, hogy felfele is akkorákat ugráljon. ...vagy igen?
Így jó. De jó lenne, ha lelátogatnál Lakitelekre, akár a rokonsággal, tesó, lányod...De ha nem, akkor hazafelé összefutunk.
Hogy legyen? Megvegyem a cuccost és vasárnap, ha jöttök akkor elviszed? ...egyéb javaslat?