Én is csak mozgó bólyaként közlekedem. Igazából nagyon jó eddzőmotor, de én nem tudok vele gyors lenni, mert folyamatosan küzdök a géppel. De szeretem, mert nyomatékból megoldasz mindent, meg fél tank benzinnel megúszom a napot.
Most vasárnap... De szombaton derül ki hogy mikor, mert vasárnap meg jönne egy román csapat motort nézni, utána tudnék csak én is elindulni. Motorom egyenlőre van, vagy Husaberg FC 600, vagy FE 650. Újrakezdeni éppen jó lenne. Járatni kéne mind a 2 -t......
Nem biztos hogy kizárólag ezért, de hozzásegít a problémához. Ha megnézel egy kopott 2 T gyűrűt a kipufogó oldalon a gátnál, akkor rájössz hogy azon a kb. 6-8-10 mm-en olyan mintha belereszeltél volna, mert ott fekszik föl, ott súrlódik. Pont azon a helyen fog elfújni a forró gáz, és megolvad a dugó és elkenődik. Itt jön be hogy pár csepp kenőanyag odajuttatásával hűtöd és kened a gát felőli részt, mikor sűrít a motor, a furatokon keresztül...
Ma beszéltem a hüvelyezős sráccal, aki szakembernek tűnik, okos dolgokat mond, azt mondta, hogy lát esélyt arra, hogy még a héten kész lesz, de nem merte megígérni, ma meg lettek véve a csapágyak, szimmeringek, fene tudja...nagyon szeretném a 7végén már össze is rakni.
jóóógép! 125ccm:P
eladom a robogóm!
nem érdekel esetleg valakit?
Tavaly februárban voltam utoljára, ideje lenni nosztalgiázni.....