9-10 évesen kezdtem motorkat bütykölni,16 évesen végeztem 5 össel az Mforce-on,emiatt + egy oklevéllel azóta rendszeresen többnyire csak japán mocikkal,2t,4t egyaránt,családi fertőzés.nem akartalak megbántani és nem vagyok távgyógyító,ami szar az szar!csak kár hogy itt tart a magyar használtmotor piac a kókánymesterek miatt!
Én cserére szavaznék, javítani nem tudom, lehet-e egyáltalán. Bontókból vagy magánszemélytől fordított teleszkóppár 25ezertől felfelé.
Bontók: Csetény, Tarján, Mesterszállás (csak ott töröld le a csirkeszart róla, miután kivették a sárból, meg nézd meg, nem-e véletlenül egy Yamaha Mint-ét adták oda ).
Hali! még mindég a cr250 elsőszár problémával küszködök! el kopott az alu felső szár szerintem valami tuning megoldás érdekelne vagy valami bontó-bontott eladó vagy megoldás! Köszi
Sziasztok! a CR-en első főfékhengeren lévő gumikarmantyúm szétment, meg is kérdeztem, hogy mennyibe kerül egy felújító szett, de soknak találom 13 e Ft. Tudtok valami, gazdaságosabb de jó megoldást?
Én full syntetic Repsol-t használok, 1:20 keverem és nagyon faszául elégeti, egy csepp olaj nincs a kipuff végén. (az 1:20 dúsnak tűnhet, de az enyémhez a gyári manual is ezt írja elő)
Azok a képek amiket Hawyy feltett ide a dugóról meg a hengerről (és valóban rá is tudsz nagyítani) szerintem magukért beszélnek és nem kell hozzá kézbe venni sem a hengert sem a dugót, simán lehet látni, hogy nem frankó egyik sem. Ha te ezek alapján a képek alapján másképp gondolod az a te dolgod! Ha nem akarja magát megszivatni, jobban jár ha dugót cserél, meg a henger falával is csinál(tat) valamit.
Nem a vita kedvéért, de szerintem nincs igazad! MZ-t is tudni kell szerelni, és ha te szereltél már MZ-t (mondjuk a blokk koppra szétszed), akkor azt is tudod, hogy az elvi felépítése olyan mint egy másik 2T motornak. Részletekben és finomságokban vannak eltérések, meg precízitásban, de mégegyszer mondom, szerintem az elvi felépítés nem különbözik. Megkockáztatom, hogy aki az MZ szerelésben profi, annak nem adja fel a leckét egy 2T CR honda (igaz az MZ-ben nincs power, de egyébként meg...). Az MZ hengerről és dugóról is megállapítható, hogy mennyire kopott, mennyire szar, avagy nem? ...mindegy az, hogy milyen motoré. ...szerintem!
24 éves vagy! Hogy foglalkozhattál évekig szereléssel? MZ-t mindenki tud szerelni. De ahogy lejjebb már írtam, lehet igazad van és szar az a henger-dugó. Csak nem tetszik ez a távgyógyítás!
Sziasztok 450 CRF Hondámhoz keresek hátsó féknyereg konzolt
Ha valakinek van fölösleges megvenném
Vagy ha tud valakit akinek van
Kösz a segítséget
Sziasztok
nagyíts rá a képre és nézd meg alaposan!évekig motor szereléssel foglalkoztam,de abbahagytam mert a legtöbb kőműves,hidegburkóló,és ács is ért hozzá. csak épp 10x annyiba kerül utánuk a javítás.be kell iratkozni egy tanfolyamra,iskolába és ott megtanítanak mindenre!Mforce,Mami
Peti...most őszintén...azért vannak eléggé egyértelmű képek, és ez nekem is annak tűnik. Vagy az az egyértelműen rossz dugó, amelyiknek az egyik fele a bal, a másik a jobb kezében van az emberkének?
http://www.kepesmotor.hu/futom...
Bontók: Csetény, Tarján, Mesterszállás (csak ott töröld le a csirkeszart róla, miután kivették a sárból, meg nézd meg, nem-e véletlenül egy Yamaha Mint-ét adták oda ).
bakonymotor@gmail.com
köszi:M
HONDA CR/CRF re új UFO idomok, idomszettek fekete és gyári színekben eladók!
Ugyanitt matrica szettek is 9990.-ft os áron.
Ha valakinek van fölösleges megvenném
Vagy ha tud valakit akinek van
Kösz a segítséget
Sziasztok