Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elnézést, hogy iylen régire:
nem az nem vastag, csak azért kérdeztem, mert a pöcsköszörűk, amikkel én jáccadozok, azok így reagálnak egy vastagabb olajra.
+egy szar, sovány keverék, szar olajjal, kopott dugóval és "kész" a gép.
Legalább nem kell kimérni a hajtókart, csak egy pillantás a dugóra és már tudja az ember
Ha bónuszként egy kicsit lógnak a hajtókar csapágyak akkor tuti
Amikor nagyon kicsire sikerül állítani a préssávot, úgy fog kinézni a dugó pereme egy idő után, mintha bekapott volna valamit.
Megváltozik. A gyertyát nem éri el, mert csak pár tized milit változik, de az elég. Az gázabb megoldás, ha rossz hőértékű gyertyád van, aminek beizzik a vége és átfújja a dugót! Csináltam egy Yamaha RD-t, aminél pont ez volt a gond. Szép kis ötforintos méretű lukat égetett a dugó tetejébe.
nem kételkedem, csak mondom: nem hallottam még ezt a szót.
Az a rész adja meg az irányát a keveréknek, hogy benyomja a gyertyába. asszem
Préssáv, ezt a szót még nem hallottam. Megváltozik a sűrítési viszony.
Legszebb, mikor a dugattyú teteje a gyertyahézagot szépen beállítja
Így, ahogy mondod! A préssávot változtatja a hengertalp tömítés, amit forrasztó "cinnel" lehet mérni, amit bedug az emberfia a gyertyanyíláson és azt odapréseli a dugattyú a hengerfejhez. Ha túl nagy a préssáv, elgyengül a moci, ha túl kicsi, károsodik a dugó pereme. Nagyvonalakban.
3ezer
Mennyiért vesztegetnek légszűrőt cr 250-be?
Mindegy, csak a nevet kevertem, tudom, miről beszélt.
Keme!Katonatelep az Kecskemét északi része!Ahol a tesóm lakik az dél-kelet!
Jóéjt, srácok
Én is mosom a lompit,és megyek aludni!Jó éjt!
Katonatelep, vagy mi...a Varga Ancsiék is ott laknak
mind a két dolog várhatna hétfőig,ha már eddíg ráért...nem vagy elég elvetemült! sőt sarlatán vagy!
Na skacok, lelécelek, viszlát holnapig! Jó éjt mindenkinek (majd reggel visszaolvasok)
Az előbb írtam már, hogy holnap, vagy szombaton szétszedem és kiderül, hogy mi van a berugó-mechanizmussal. Meg amit említettem neked telefonon, a karburátor beállításait megnézem és állítok ha kell. Meg a membrán állapotát. Ha ezek rendben vannak, akkor szerintem 1 hét, max 2.
Holnap, vagy szombaton megveszem a cuccost és ha jöttök vasárnap, hívj fel ha a Tesco-nál jártok és navigálok (Egyébként Cegléd felé kellene jönni és a Ceglédi úton - de még bent a városban - átjöttök egy vasúti átjárón (csak ez az egy van), akkor utána a 2. kereszteződésnél jobbra /ki van táblázva, hogy Békéscsaba felé/. Ezen az úton jöttök kb 1 km-t és ott fogok strichelni jobb kéz felöl!)
Aztat mondjad inkább meg tesó mikor tolod ki a lovat a garázsból!Arra aggggyá választ!Mert a vas jó is meg szép is de minek?
Köszi!
A ruhám ott van jó helyen ahol van! Szükségem lesz rá,és 3 hónap múlva bele is férek!
Mekk-mekk-mekkérdem