Akkor kb. 270-280. Ha jön a jó idő, sztem elviszik, de ha megnézed, mindegyik hobbi célos motort 5-6 évvel fiatalabbnak árulnak, így a 91-es borzasztó soknak tűnik az ugyanúgy 91-es 350-ért 1997-esnek behirdetett klozethoz képest.........
A vevők többsége pedig bedől, és ráadásul minden eladó motorra csak 1 kell belőle.....
Az a baj, hogy sokkal többet nem. max 230-240, de nehéz eladni, ha meg csörög, füstöl, teló folyik, idomok rusnyák akkor végképp nem biznisz. Ha 91-es, akkor e-h tárcsás, 40 mm-es WP ford. telós, tankidomon 2 szögletes nyílás, gyárilag fehér váz, fekete blokköntvény és henger, fényezetlen hengerfej, szögletes lengővilla, 2 részből álló dobnak kell lennie rajta.
Figy, ajánlottak egy Huqvarna TE610-et a csajom Honda NS1-eséért, 1991-es. Azt sejtem, hogy az NS1 (1997-es, bontatlan gyári blokkal) ér olyan 200-220 körül, mert annyiért van rá jelölt, aki régóta pályázik rá, de mennyit ért a TE610?
Süllyesztett fejű belső kulcsnyílású 10.9 illesztett szárral, +önbiztosítós acél anya csavarral. A többit elszaggatja....
Fabory Győr
De lehet hogy nekem is van.
Hellosztok!
Olyan kérdéssel fordulnék felétek,hogy a blokkhoz csak tömítés készletet lehet venni?...vagy lehet külön hengertalp tömítést és hengerfejtömítést is venni?
köszi válaszotok
Hengerfejtömítés gumigyűrű vagy sima tömítés?
Összefutott a nyál a számban
Vasárnap Lakitelek. Szombat este még beszéljünk.
Kakukk hozza az ex125-ösöm, meg a DRZ-t.
(jól elhatároztam, hogy most 7végén nem motorozok, naaaahhh)
Vagy mondjuk egy teflonosat?
Ennyire bevállt a Prox?
Ha hamarabb cseréled..........A tulaj érdeke hogy sokáig tartson nem a gyártóé és a kereskedőé...
A vevők többsége pedig bedől, és ráadásul minden eladó motorra csak 1 kell belőle.....
ez lemaradt...
2000 Ft körül/db
kösz a tippet
Fabory Győr
De lehet hogy nekem is van.
Olyan kérdéssel fordulnék felétek,hogy a blokkhoz csak tömítés készletet lehet venni?...vagy lehet külön hengertalp tömítést és hengerfejtömítést is venni?
köszi válaszotok
Hengerfejtömítés gumigyűrű vagy sima tömítés?
Vasárnap Lakitelek. Szombat este még beszéljünk.
Kakukk hozza az ex125-ösöm, meg a DRZ-t.
(jól elhatároztam, hogy most 7végén nem motorozok, naaaahhh)