Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tényleg nem tudok hozzá szólni a mai motorkerékpár szerelő képzéshez,nálunk még teljesen más volt,nem voltak igy elkapatva a dolgok.gyárlátogatás is volt,szinte a fejünkbe vertek mindent.
208 as miklóson,halom vagy mi a bánat van ott a sinek mellett?eccer betévedtem oda a mühelybe még ált.isk. 8.os korszakomba,de hamar ki is jöttem.Fáy a mester utcában nem lenne jobb egy fokkal?
pesten merre felé laksz?
Nektek össze kéne jönni
Én pont most járok erre a Kovács Laci féle nappali tagozatra Szegedre. Laci jó sokat igérget de kevesebbet tart be belőlle. Az a szerencsék hogy a tanár elégé segitőkész ember ha probléma van (Csizmazia Botond). Oszciloszkópot például nem is láttunk, meg a diagnosztika is egy nagy nulla. Én már megbántam hogy erre jelentkeztem, inkább mentem volna a MAMIhoz. Azt nem ismerem hogy milyen de tuti, hogy ennél a fejetlenségnél jobb mint ami itt van.
csak egy picit,de csak a gravitáció miatt
ebben az a legszebb,hogy elvileg nekem kéne szervizelnem a gépet mert "autószerelő" leszek elviekben!
ha pesti vagy,gondolom hallottál a csonkáról!
a bánkiba mennek a csonkás diákok gykorlatra.
tudom milyen az amikor szükös a keret,van amin lehet spórolni,van amin nem érdemes
gondolataim:
motor össze lesz rakva.ugye henger dugó szar,
ameddig kicsit csillapodnak a kedélyek(szülők,mivel ők adják a gempát) egy ideig motorozok vele mivel menni "kell" és utána elviszem megperselyeztetem a hengerem és uj dugó.
lesz ami lesz alapon nincs jobb választásom.
mire nincs pénzed barátom?hol és mennyiért veszed azokat a csapágyakat?érdeklődj a belinkelt boltnál mi mennyibe kerül.én megyek ma oda pár dolgot venni keme motorjához.mi érdekel pontosan?
csak nem fejre estél?!
tiszta sor,igazad van ha saját felelőségre készül az már más.így nyugodtan alszik az ember,kezd tetszeni az elméleted
igen értem én,de ha egyszer nincs pénzem,akkor nincs,ilyenkor jön az amit anyám mond!akkor mi a fasznak neked motor?
de ha egyszer menni kell akkor menni kel nincs mese.ezt ti is tudjátok!
Sasold a 3. bekezdést:
,,-A javítás minősége és alapossága a vevő pénztárcájához igazodhat, előzetes megbeszélés alapján"

Ha valaki 1250Ft-ból szeretné talpraállítani a gépét, annak a tudtával és beleegyezésével teszünk bele egy új gyűrűt, és tájékoztatjuk róla, hogy érhetik még csalódások az életben.
én is igy gondolkodtam,és cselekedtem,míg nyomtam a krossz mánia elött,csak sokak úgy gondolkodnak hogy lehető legolcsóbban,de szarból nem lehet várat építeni.akinek van igénye rá és nem eladásra akarja csak megtákolni a motorját hogy más szopjon vele.annak ez egy főnyeremény lenne! az ötlet jó,hely,szerszámok,kellékek,tapasztalat,tudás megvan,csak reális gondolkodású emberből van kevés
ezt neked kell eldöntened mit raksz bele.
Kéne egy krossz-és terepmotorszerelő vállalkozást kezdenünk. Féligmeddig már mondjuk így is az megy.
Az alábbiak lennének a profilban:
-Minden fő folyamatról fénykép készül
-A beszerelt anyagokról megbízás alapján akár az ügyfél is gondoskodhat
-A javítás minősége és alapossága a vevő pénztárcájához igazodhat, előzetes megbeszélés alapján
-Más ,,szerelők" által okozott károk helyreállítása emelt óradíjjal
-Kérésre és felárral megoldható a motor teljes mosása és esztétikai helyreállítása (üléshuzatcsere, idomcsere, festés, matricázás)
és legfőképpen:
-Mindennek ára van, szlogenünk lehetne: Drágák vagyunk, de megbízhatók
Hali!
2004es Honda CRF450-re érdekelne valami jó matricaszett, ha van.
szerelő azt mondja,jók az skf csapágyak is nekem!
elvileg vagy gyakorlatilag?hosszanti,mozgás irányban nem mozdulhat semmit.hajtókar végénél ahova a dugó rákerül 0,8-1,2mm a jó,alsó résznél 2 oldalt a hézagoló benne legyen,oldalra ne csúszkáljon sokat,és nézd meg alaposan a hajtókar alját,mert találkoztam olyannal hogy csak megperselyezték a hajtókart,nem cserélték ki,ez amolyan simson etz-s trükk
már hívom is a szerelőt a méretek miatt!
úgy látom pesten laksz. ha itt te megveszel előre mindent http://www.germalex.hu/ meg ami itt nem kapható,akkor nagy gáz nem lehet ha bele is kerül.
mire figyeljek oda?
most elvileg fel lett újítva a főtengely.semmilyen irányba nem szabad majd mozognia?
Még csak egy hét telt el, nincs baj. Türelmetlen vagyok, ennyi.
engem is csak zavar a telefon, de 2,5 hét után illik a látogatás, szívesen elkísérlek