Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...még mindig nincs kép az adatlapodon a jelenlegiről.
Szép jó estét crossosok!
Azon a fél-egy miliméteren nem fog múlni. Elvileg jó, amit modasz, de gyakorlatilag ahogy írtad: nem lehet észrevenni.
Indoklással 10/10 pont így is
Bocs az okoskodásért!
Mivel a dugattyú teteje vezérli a szívó és kipufogó ütemet és annak a helyzete állandó maradt/a hengertalp magassága viszont nem/így elmehet a vezérlése,bár nem hiszem hogy ez érezhető lenne!
Sziasztok!Bocs hogy beleszólok,de igen!Elmehet a vezérlése a 2 üteműnek is!
elment a VEZÉRLÉSE?
Szia, sziasztok fórumosok!
Én ha jól emléxem nekem az enyémben az athena szettben 0,5-ös volt a hengertalp tömítés vastagsága.
Előző mocimnál simán kivágtam papírból, sőt ha jól emlékszem kettőt is alá kellett raknom mert nem volt elég hézag a dugótető meg a hengerfej között. Mondjuk el is ment a vezérlése egy picit.
hát véglis szimerig és olaj kéne meg gáz asszem
10/50 w szerinted vastag az olaj? fordulaton a centrifugális erötöl ki dobja és akkor jó! de idáig is ezt használta és müködött
maga a teleszkóp?
mert a hátsó cucc elég sok dologból áll
na helló
megtudjátok mondani menyibe kerül egy hátsóteleszkop javitószett?
Nem nagyon "vastag" az olajad?
Hali! a kuplung kosár hibátlan és nem csúszik meg csak nem emel ki rendesen csak nagy fordulatnál! mi a bibi?
Hello!
pontosan a vastagságára lennék kiváncsi mert úgy tudom h azok különböző méretűek.pl 0.2,0.3
valaki ajánlotta h vágjam ki klingeritből,nem tudom h az esetleg milyen megoldás
komplett tömítésszettet nem akarok venni mert csak hengertalp tömítésre van most jelenleg szükségem.(tudom h nem bajj ha van máshova is mert akár mikor kellhet).
most azért akarom széttszedni,hogy megnézzem milyen állapotban van a dugóm,hajtókarom stb
Szia...A mérete? Melyik mérete? Vastagsága? Vagy az egész? Befoglaló mérete? Furatoké?
Kartonból is lehet csinálni, ha hengertalptömítésről van szó, a henger alját bekened ronda, fáradt olajjal vékonyan, rányomod a kartonra, és kivágod, vagy kikopogtatod, persze az illesztőcsapot vagy kiszeded, vagy kivágod a kartonban előre a helyét...
Vagy megveszed az Athena tömítésszettet, 12900. Vagy valaki, akinek megmaradt, eladja, bár erre igen kicsi az esély...Vagy megnézem, hogy szakadásmentesen ki tudtam-e szedni a régit, bár az 2003-as, és én magam NEM ajánlom a használt tömítés visszarakását.
Hellosztok!
olyan kérdésem lenne,hogy 250-es 95-ös géphez mekkora a gyári hengertalp tömítés mérete?
Ha valakinek van elfekvőben az is érdekelne...
köszi előre is
remélem neked is jóóóó volt...
Sziasztok!

Most voltam a hegesztősnél. Ki van vágva, a bölcső hanyatt van fektetve a gép. Kellet neki vinnem a kipu rezot, hogy lássa hogy férnek el a dolgok. Holnapra elvileg kész lesz a hegesztés. Akkor csinálok majd róla képet. 20x30 as profilból lesz hajtva, mint az eredeti is csak ez dupla falu lesz.
Egyenlőre annyi biztos hogy jó szűkös a hely a tank alatt.
Hívhacc
Halllóóóóó!
Zsalu van?
Bronz-réz-alu-és aranykalapácsot, meg légkulcskészletet...beüzemelhetnénk a kompresszorom is!
nem lehetetlen,mindíg csinlok magamnak munkát ,azért köszi
Értem. Sajnálom hogy nem tudok segíteni. De majd el jön annak is az ideje.
akkor mindegy,felénk 10 ért heggesztenek lukanként nyomáspróbával,csak sokaltam az árat.