Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Namura és a Mitaka senkit se tévesszen meg, amerikai cég mindkettő, nem túl régiek ugyan, de jó minőségű cuccokkal. A Namura pl. 6 éves kis cég, nem azért olcsó, mert gagyi, hanem mert nem ismert még. Mellesleg a Mitaka dugókon is csak a prémium kategóriában van gátkenő furat. Aki nem hiszi, járjon utána.
Komplett moci volt, de nekem nem kellet a blokk ezért Laci volt olyan rendes és eladta anélkül.
Én nem beszélgetem a blokkokról vele túlzótan. A másiknak a blokkjában újak voltak a csapágyak a főtengely hajtókar meg a dugó.

Mivel az én vázamért 15K-val kellet többet fizetnem mint a tiédért ezért az nem is nagyon nézegetem. Az adatlapomon van pár kép.
lehet hogy ez csak az én agyi betegségem,de szedd szét és minden szimeringet,csapágyat cserélj ki ami egy kicsit is gyanus,főleg vízpumpa,főtengely környékén
Vázat? Ez csak váz volt?
de most komolyan kérdezem,nem parasztkodni szeretnék,csak a véleményedre és tapasztalatra vagyok kiváncsi
Csak hogy tudjam hogy mit kell kicseréljek rajta, a segédvázat már meghegesztetem.
Meg Laci azt mondta nekem hogy alapméretű a henger meg dugót cserélt benne.
Én csak a vázakat néztem, mert nekem csak az kellet szoval nem mentem vele. kopott mind2 gumid de nagyon, és ha jol emlékszem, akkor a lánckerekek is oda vannak, valamint karcosak az idomok, himbákat is nézd csak meg. Nem nagyon nézegetem én a fullosabb vázat hoztam el.
most lebuktál! az egyik video hátterébe látszik ahogy pofára esel a motorommal.sok csokidba fog ez kerülni kiscsávó
Akkor tudod hogy kitől vettem. Szerinted mi cink van a motorral?
Komolyan Laci megkért hogy azt hagyjam már neki ott és a tiedé van nálam.
99es.
Komolyan?
Hát én 280ban elhozhatam volna, de inkább a szebbet hoztam el.

Vegyél rá láncszettet meg gumikat.
Nem tom, láttam már 97-est, ami aluvázas volt.
Ezen van az én hűtővédő idomom:D
Nekem tetszik a geped, nagyon szivesen esnek vele jo sokat. Viszont mielott elindulnek beleneznek a blokkba, mondjuk valtoig lebontva. A tobbit meg megmondjuk, ha kiprobaltuk. Azt hiszem kijelenthetem, hogy en vagyok a hivatalos tesztpilotaja a kis csapatunknak, de hasznalhatjuk a potyautas kifejezest is
89-től 99-ig volt, asszem, de utánanézek.
350be szerintem nem volt sok az ára.
Én úgy tudom hogy 98-99 között volt ennek a gyártása a 250es volt 97től.
Olasz importnak tűnik, a gumijai alapján ronggyá aszfaltozta valami hülyegyerek, ami előzménye egy finom dugóragasztásnak, ugye, nyélgázon a műúton....
jó van hát neke mindegy de még a gagggyer namura meg mitaka meg ilyen dugókon is van gyári olajzófurat.na de nekem azt mindegy ki mit tesz bele.szolgáljon sokáig és legyen frankó:)
mikor hagyták abba 125 nél a hpp-s blokkot?
CR125 1997, szép állapotban...mire vagy kíváncsi? Képről nem sokat mond.
Ez az új gépem, szerintetek milyen gép?
Ti csak régebben benne vagytok ebben a témában, én csak tapogatózók.