Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy nagy esés volt Tatán, ott pedig a motor a hátsó kerekére meg a sárvédőre érkezett meg a térdem b...ódott el.
lefotóztam a bűnösöket.
A fordított telók külső csövének átmérőjét értettem ez alatt, van vastagabb, vékonyabb.
Nagy esésnél az alsó kifli alatt szokott megroppanni a cső, bár ez amúgy is kizárt, mert ahhoz óriási erő kell, és akkor már kuka a komplett eleje.
Túlhúzni elvileg nem lehet ennyire, de ebben nem vagyok biztos. Passz.
Többiek?
Egyébként mit értessz "nagyobb"-on az átmérőket?
Mert kifli üresen 1 tizeddel nagyobb mint a teló!
Hello
hát én is erre gondolta 1-őször de mivel nem először szedem szét, meg amúgy szerszámkészítő lévén birok mérni ezt kizártam.
az igazság az hogy tavaly 3- szor szedtem szét a telót (olajcsere kimosás meg ilyenek) és előtte nem ilyen vót ,szerintem vagy a mikor nagyot estem vagy túlhúztam vagy elfáradt!
klasszikusan úgy hangzik, mint mikor a kisebb átmérőjű teleszkópszárhoz való villahídba beleerőltetik a nagyobb teleszkópszárat...
Sziasztok CR -ESEK!
Kérdezném ha lehet, találkoztatok-e már olyan porblémával, hogy
az első teló felső kiflije behorpasztotta a teleszkóp hengerének a legfelső részét 1 él mentén ? Sztem túlhúztam előzőleg és megnyúlt a kifli anyaga, ezért befeszíti saját magát.
Válaszaitokat előlre is kösz!
Rajtam keresztul
Üdv! Srácok lenne egy központi gátlóra való rugóm, ha esetleg valakit érdekelne az adatlapomon van az msn cimem, de fórumon is érdeklődhet! WP rugó 58/260 12mm vastag /extra erős/. Árat megbeszéljük.
26cm magas,29cm széles, a másik motorom keménél van mert holnap motorozunk azon más fajta van
én akkor jártam igy amikor véletlen citrom illatú ablaktisztitót öntöttem a hütőbe
Matlé tudnál nekem segíteni ?
le tudnád mérni a rajtszámlapod ( milyen széles és magas) ?
Hello!nekem kéne a hátsó fék munkahenger!hogy tudnánk ezt megoldani?

http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
Jaja. Nah, megnézem, milyen Bugyi. majd jövök.
VW Bogár nem kell valakinek 30ezerért?
Mint a mosópor, tudod. Na jó csak viccelődtem egy kicsit.
mi van?
ezek szerint vízpumpa szimering ha jól értelmezem a kaksi került a palacsintába hasonlatot
Meg nézted a dobozán, hogy fékezett habzású e?
meg kéne nézni benne az olaj színét is. Ha szürkésfehér, akkor kaksi került a palacsintába.
a fagyállós folyadék kék benne és a hab is olyan fehéres kék
köszi
Milyen színű a hab?
már benn a hütöben habzik?
ilyenröl mnég nem hallottam
de vanak a forumon ilyen téren felkészültebb kollégák.
egy tippem van lehet hogy össze lett ersztve két tipusú és igy reagálnak egymásra.