Nagy esésnél az alsó kifli alatt szokott megroppanni a cső, bár ez amúgy is kizárt, mert ahhoz óriási erő kell, és akkor már kuka a komplett eleje.
Túlhúzni elvileg nem lehet ennyire, de ebben nem vagyok biztos. Passz.
Többiek?
Hello
hát én is erre gondolta 1-őször de mivel nem először szedem szét, meg amúgy szerszámkészítő lévén birok mérni ezt kizártam.
az igazság az hogy tavaly 3- szor szedtem szét a telót (olajcsere kimosás meg ilyenek) és előtte nem ilyen vót ,szerintem vagy a mikor nagyot estem vagy túlhúztam vagy elfáradt!
Sziasztok CR -ESEK!
Kérdezném ha lehet, találkoztatok-e már olyan porblémával, hogy
az első teló felső kiflije behorpasztotta a teleszkóp hengerének a legfelső részét 1 él mentén ? Sztem túlhúztam előzőleg és megnyúlt a kifli anyaga, ezért befeszíti saját magát.
Válaszaitokat előlre is kösz!
Üdv! Srácok lenne egy központi gátlóra való rugóm, ha esetleg valakit érdekelne az adatlapomon van az msn cimem, de fórumon is érdeklődhet! WP rugó 58/260 12mm vastag /extra erős/. Árat megbeszéljük.
már benn a hütöben habzik?
ilyenröl mnég nem hallottam
de vanak a forumon ilyen téren felkészültebb kollégák.
egy tippem van lehet hogy össze lett ersztve két tipusú és igy reagálnak egymásra.
Túlhúzni elvileg nem lehet ennyire, de ebben nem vagyok biztos. Passz.
Többiek?
Mert kifli üresen 1 tizeddel nagyobb mint a teló!
hát én is erre gondolta 1-őször de mivel nem először szedem szét, meg amúgy szerszámkészítő lévén birok mérni ezt kizártam.
az igazság az hogy tavaly 3- szor szedtem szét a telót (olajcsere kimosás meg ilyenek) és előtte nem ilyen vót ,szerintem vagy a mikor nagyot estem vagy túlhúztam vagy elfáradt!
Kérdezném ha lehet, találkoztatok-e már olyan porblémával, hogy
az első teló felső kiflije behorpasztotta a teleszkóp hengerének a legfelső részét 1 él mentén ? Sztem túlhúztam előzőleg és megnyúlt a kifli anyaga, ezért befeszíti saját magát.
Válaszaitokat előlre is kösz!
le tudnád mérni a rajtszámlapod ( milyen széles és magas) ?
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
VW Bogár nem kell valakinek 30ezerért?
ilyenröl mnég nem hallottam
de vanak a forumon ilyen téren felkészültebb kollégák.
egy tippem van lehet hogy össze lett ersztve két tipusú és igy reagálnak egymásra.