Bálint barátom megkért nézzek rá a bajára, és ránéztem holnap élőben is .....a fotókon meg nem én(fotoshop) vagyok, mert én nem tudok motorozni csak szeretek azért magamat csak fikáz6om, nem ...amúgy meg inkább utáljanak mint sajnáljanak sztem de, én nem osztom az észt, csak 5letet tudok adni észt nem, ha érted mire gondolok ... köszi , hogy felhívod a figyelmemet, ezentúl óvatosabb leszek
akkor írjatok nekem, elpostáztatom azt is az enyémmel, így olcsóbb nekem is, neked is.
83,86,90,99 cr125
95 cr250
de vannak más bontott alkatrészek is. kb vasárnap estig tudok várni. (bocs mátlé, úgy láttam már nincs fent amit kértél, sajna nem voltam gépközelben)
légyszi hívjatok, mert nem leszek gépközelben és így gyorsabban meg tudjuk dumálni.
hello.
Bocsi,Hogy belebeszélek,de
szerintem is valami vételi gond lehet Sanyát ismerem egy ideje elég nagyképű néha (asztmondják) de sztem korret manyus .
Meg amit a motorral művel terepen vagy supermoto az nme egyszerű.
...csak jóindulatból (de tényleg)! Ha visszaolvasgatsz ebben a fórumban, akkor láthatod (olvashatod), hogy elég korrekt itt mindenki, próbálunk egymásnak segíteni. Itt nem nagyon divat egymás fikázása, és most nem is a hozzászólásodra gondolok. Csak megnéztem az adatapodon a képeket - illetve leginkább az alatta levő kommenteket - figyelemre méltó! Értékelem a tudásod, ha a képeken te vagy, mert én annak is örülnék, ha csak fele annyira tudnék mint te! ...csak semmit nem ér az egész, ha nem férsz be a bejárati ajtón! ...ezt itt a srácok általában nem értékelik. (Csak azért írtam, hogy ne lepődj meg, ha neked esnek, mert osztod itt esetleg az észt!)
Bocsi ha még zavarok!
Felétek vannak ilyen, krosszmotorral foglakozó bontók?
mert itt felénk Csak 1 et ismerek akihez mentem már párszor:
valami Szatyina nevű tag Tarján nevű faluban.
Ha tudsz fordított telót az érdekelne mert az enyém már elléggé kopott (főleg az alu henger része), lóg minden felé.
Meg a csillapítása sem tetszik.(most pl 15-ös olajat rakok bele mert eddig a 10-essl puhának tűnt).
Persze az ára sem mindegy.
Kiflit meg nézek vagy csináltatok s melóhelyemen.
Most adtam el kb. 2 hete egy komplett villahídrendszert kormánnyakcsapágyastul, mindenestől
Fordított telót még talán tudok szerezni... bontókat kérdezd meg.
Hát igen ezt tapasztaltam (nem a megszakadás előtti történetet) és mondom már többször szedtem meg raktam össze előző motoromon is és mindíg kibírta, eddig!
Néztem közben...Ja, 92-94 között bármi. Passzolom a kérdést, ilyet még nem láttam.
A meghúzási nyomaték szakadás előtt fél fordulat
De az a lényeg, hogy nem szabad atom erőből húzni, és sűrűn felváltva kell húzogatni az alsót/felsőt, mert az egyiken való húzás a másikat fellazítja.
Azért köszönöm szépen!
Ebből asszem új vagy másik (bontott)kifli vásárlás lessz!
Ha esetleg túlhúztam ,az ellen mi a megoldás?
Nyomatékra húzom? Ha igen mennyire?
Joccccccakát mindenkinek.
Megyek mert a dunatévén Führerün szerepel, és mé gnem láttam ezt az epizódot.
üdv mindekinek
nemrég ebay-ről rendeltem cuccokat, ha valakinek kell alaktrész innen:
http://stores.ebay.com/mcpartm...
akkor írjatok nekem, elpostáztatom azt is az enyémmel, így olcsóbb nekem is, neked is.
83,86,90,99 cr125
95 cr250
de vannak más bontott alkatrészek is. kb vasárnap estig tudok várni. (bocs mátlé, úgy láttam már nincs fent amit kértél, sajna nem voltam gépközelben)
légyszi hívjatok, mert nem leszek gépközelben és így gyorsabban meg tudjuk dumálni.
06 húsz 585 kilencvenhat 50
bármikor lehet hívni, ez nekem is érdekem!
Üdv.
Bocsi,Hogy belebeszélek,de
szerintem is valami vételi gond lehet Sanyát ismerem egy ideje elég nagyképű néha (asztmondják) de sztem korret manyus .
Meg amit a motorral művel terepen vagy supermoto az nme egyszerű.
Na jóéjt tényleg
Felétek vannak ilyen, krosszmotorral foglakozó bontók?
mert itt felénk Csak 1 et ismerek akihez mentem már párszor:
valami Szatyina nevű tag Tarján nevű faluban.
...na, a telónak utánanézek. Holnap este írom, mi van.
Meg a csillapítása sem tetszik.(most pl 15-ös olajat rakok bele mert eddig a 10-essl puhának tűnt).
Persze az ára sem mindegy.
Kiflit meg nézek vagy csináltatok s melóhelyemen.
Fordított telót még talán tudok szerezni... bontókat kérdezd meg.
Vagy ..............ötlet?
A meghúzási nyomaték szakadás előtt fél fordulat
De az a lényeg, hogy nem szabad atom erőből húzni, és sűrűn felváltva kell húzogatni az alsót/felsőt, mert az egyiken való húzás a másikat fellazítja.
Adatlapsimon vannak képek.
Ebből asszem új vagy másik (bontott)kifli vásárlás lessz!
Ha esetleg túlhúztam ,az ellen mi a megoldás?
Nyomatékra húzom? Ha igen mennyire?