Hát én talán meggondolnám hogy lecseréljem az enyémre! De így hogy most kap új nicasilos hengert új gyári dugóval gyári főtengely szimeringekkel és a gyári koyo csapággyal! És ez csak a bele
Új humba csapágyak, lengővillacsapágyak, hátsó rugóstag felfüggesztő szemeket, a hátsó teló most újítva az öhlins márkaszervízben stb. Szal ha ezeket nem költöttem volna rá akkor talán elcseréltem volna ráfizetéssel igaz 2-t párti vagyok!
Esetleg akkor cserélném még el ha számlákkal igazolni tudnád hogy most lett koplett szervíz rajta!
800000ft
2 üteműre csere érdekel értékegyeztetéssel vagy eladó egy Honda CRF450R (2005) jó állapotban, 41 üzemórával, tavaly nyár végén felújítva, gyári idomok, új láncszett, 260 mm-es első tárcsa, jó fékbetétek, olaj és olajszűrő rendszeresen cserélve. Adok hozzá olajat: MOTUL 300V. 2005 utáni 250 kétütemű cross (CR, KX) csere érdekel. Tel: 06202354111
Afene! Valaki tenyleg alammountolt egy motort, en ugy emlekszem, hogy egy magas faronkon ultem
De mas motorjaval kizart, hogy koronkent essem nyehehehee
A himba egy kicsit lóg azt még orvosolnom kell valahogy. A hengerbe belenézek. Meg le akarom cserélni a hajtóműolaját a hűtő vizet a légszűrőt a gumikat a kuplung bowdent a lánc szett szerintem egy picit kibír majd később lesz a csere.
Teeeenyleg? Ez biztos valami felreertes lehet. Nem is mentem motorral mar egy jo ideje, meg kulonben is ki vagy te, nem is ismerlek
Azert erdekelne az a video meg a kepek. kungfuscsavo!
kurva jó lett
fehér tapétából akarok kivágni még a sisak hátuljára csak nem tudom hogy melyik legyen a kettő közül :