Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt a fórumon " spok " -tól
kurva jó lett

fehér tapétából akarok kivágni még a sisak hátuljára csak nem tudom hogy melyik legyen a kettő közül :
Hát én talán meggondolnám hogy lecseréljem az enyémre! De így hogy most kap új nicasilos hengert új gyári dugóval gyári főtengely szimeringekkel és a gyári koyo csapággyal! És ez csak a bele
Új humba csapágyak, lengővillacsapágyak, hátsó rugóstag felfüggesztő szemeket, a hátsó teló most újítva az öhlins márkaszervízben stb. Szal ha ezeket nem költöttem volna rá akkor talán elcseréltem volna ráfizetéssel igaz 2-t párti vagyok!
Esetleg akkor cserélném még el ha számlákkal igazolni tudnád hogy most lett koplett szervíz rajta!
Te, ha felrakod az új idomszettet, én fel nem ülök többet a gépre. Pláne Taksonyban.
hol vetted a matricát,mennyi volt?
emberek a ma délutáni meló gyümölcse
800000ft
2 üteműre csere érdekel értékegyeztetéssel vagy eladó egy Honda CRF450R (2005) jó állapotban, 41 üzemórával, tavaly nyár végén felújítva, gyári idomok, új láncszett, 260 mm-es első tárcsa, jó fékbetétek, olaj és olajszűrő rendszeresen cserélve. Adok hozzá olajat: MOTUL 300V. 2005 utáni 250 kétütemű cross (CR, KX) csere érdekel. Tel: 06202354111
megkaptad az sms-em?
Akkor elnézését kérem!
nem
de igen kell!
a gyújtásnál van egy tekercs&az megy egy fesszabályzóba és onnan pedig meg a lámpához.
és a bokkba nem kell semmijen tekercs vagy valami ami az áramot szolgáltatja?
igen lehet,megfelelő tartozékokkal!
Hello nem tudja v ki megmondani hogy a honda cr-re lehet e lámpát tenni?
Afene! Valaki tenyleg alammountolt egy motort, en ugy emlekszem, hogy egy magas faronkon ultem
De mas motorjaval kizart, hogy koronkent essem nyehehehee
Akkor ez egy ügyes Photoshop-munka?
üdv
kár is magyarázkodni!én is csak más motorjával esek hatalmas nagyokat,a sajátomra vigyázok
Köszi!
Én is megyek, alszasz. Jó éjt mindenkinek!
Sok sikert hozzá! A blokkal kezd.

Na én lépek mára jó8 mindenkinek!
A himba egy kicsit lóg azt még orvosolnom kell valahogy. A hengerbe belenézek. Meg le akarom cserélni a hajtóműolaját a hűtő vizet a légszűrőt a gumikat a kuplung bowdent a lánc szett szerintem egy picit kibír majd később lesz a csere.
Nah, Mao Ce Tung agyonveri Achilleust. Faja.
Most nézném a képeket, ha nem zavarnátok MSN-en-en-en.
Teeeenyleg? Ez biztos valami felreertes lehet. Nem is mentem motorral mar egy jo ideje, meg kulonben is ki vagy te, nem is ismerlek
Azert erdekelne az a video meg a kepek. kungfuscsavo!
A himbát azért zsírozd még le! Meg húzd le hengert, a többire ráérsz.

Gumit majd ha nagy lesz a sár
A láncot meg ha már nem lehet hátra tolni.

Na jó ez csak poén volt nem akarom fikázni szerintem jó kis gép az. De a himbát és a hengert nézd meg minél előbb.
Nekem az a lényeg hogy ne legyen sérült a vázam. De szerintem lecsípem a hengert róla.