Sajnos nem találtam benne semmi biztosító cuccot, ami megakadályozná a kicsúszást. 91-es cr 250- ben van. A dilemmám az, hogy ennek a csapágynak a külseje az henger alakú, vagy hordó alakú. Mert én hordó alakúra tippelek. Nem akarom tönkre vágni az alumíniumot, ha hordó formájú. A próbálkozásaim folyamán sikerült megmozgatni jobbra balra egy kicsit, de nem akartam túl nagy erőszakot alkalmazni. Már törtem el 3,5 colos csőfogót is a márkás fajtából. A 10 kilós kalapács is barátom.
Kizárt, max. itt a környéken nyomok egy kört, elhagyott, vidéki utak, stb. Ha jó idő lesz.
Lehet, hogy a CBF-et is előveszem, megszeretgetem...meg csajom gépét is...
Szombaton megjáratom a Kawát közúton...végülis forgalmija, rendszáma van, adásvételim van, csak műszaki meg biztosítás nincs, az meg nálam megszokott volt vagy 10 éven át. Különben is, 200 a vége, állítsanak meg az Octaviával
Hát nem tudod ,milyen sokat ér egy 1982-es cr480,Léghűtés(nem kell bele fagyálló),nincs benn power(nem szarik be),És nem kopik annyira,nem kell bele sokat tankolnod,mert ugysem lesz annyira jó ,hogy akár egy tank erejéig is működjön
A rugó előfeszítését úgy kell beállítani, hogy ha a húzó és nyomó fokozat közép állásban van, akkor felrakod egy bakra, és a kerék tengelye feleit ponthoz képest pl: kipu felfogatás megméred a távot, és akkor jó a rugó előfeszítése, ha terheletlenül a motor saját súlyától 25mm-t ül össze és ha ráülsz teljes menetfelszerelésben, akkor 90-110mm között ül össze.
Sajnos nem találtam benne semmi biztosító cuccot, ami megakadályozná a kicsúszást. 91-es cr 250- ben van. A dilemmám az, hogy ennek a csapágynak a külseje az henger alakú, vagy hordó alakú. Mert én hordó alakúra tippelek. Nem akarom tönkre vágni az alumíniumot, ha hordó formájú. A próbálkozásaim folyamán sikerült megmozgatni jobbra balra egy kicsit, de nem akartam túl nagy erőszakot alkalmazni. Már törtem el 3,5 colos csőfogót is a márkás fajtából. A 10 kilós kalapács is barátom.
Lehet, hogy a CBF-et is előveszem, megszeretgetem...meg csajom gépét is...
Pont ma beletettem a feltöltött akksit, hogy beindul-e. Beindul. Szép a hangja, némi karbipucolás ráférne.