Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De már eljutottam oda, hogy néha használom az eszem is.
Helo Mindenki

Sajnos nem találtam benne semmi biztosító cuccot, ami megakadályozná a kicsúszást. 91-es cr 250- ben van. A dilemmám az, hogy ennek a csapágynak a külseje az henger alakú, vagy hordó alakú. Mert én hordó alakúra tippelek. Nem akarom tönkre vágni az alumíniumot, ha hordó formájú. A próbálkozásaim folyamán sikerült megmozgatni jobbra balra egy kicsit, de nem akartam túl nagy erőszakot alkalmazni. Már törtem el 3,5 colos csőfogót is a márkás fajtából. A 10 kilós kalapács is barátom.
Pl. mint az ETZ-é...Miért kérded?
srácok milyen a gumimenesztős agy?
Ügyes!
Tud...
Akkor miért nem ő hajtja meg?Tényleg tud motorozni?
Hát az meg milyen?Ugye nem elemes 20cm-es?
Kizárt, max. itt a környéken nyomok egy kört, elhagyott, vidéki utak, stb. Ha jó idő lesz.
Lehet, hogy a CBF-et is előveszem, megszeretgetem...meg csajom gépét is...
hali,bejössz vele pestre?gurulunk egyet?
Ha esetleg van kedved,csinálj egy onboard videót,mert csórgatnám a nyálamat a hangjára
Szombaton megjáratom a Kawát közúton...végülis forgalmija, rendszáma van, adásvételim van, csak műszaki meg biztosítás nincs, az meg nálam megszokott volt vagy 10 éven át. Különben is, 200 a vége, állítsanak meg az Octaviával
Hát nem tudod ,milyen sokat ér egy 1982-es cr480,Léghűtés(nem kell bele fagyálló),nincs benn power(nem szarik be),És nem kopik annyira,nem kell bele sokat tankolnod,mert ugysem lesz annyira jó ,hogy akár egy tank erejéig is működjön
Az is igaz
Ez nem a ,,Viccek" topic
Motorom+240ezer=KemeféleCR250+Zx4R
Hogy ne kelljen rá költened többet.
adjam*
Nanee...A motort minek adja oda..Ha 240-ér is odaadnád?
A mocid + 240ezer, és áll az alku.
Pont ma beletettem a feltöltött akksit, hogy beindul-e. Beindul. Szép a hangja, némi karbipucolás ráférne.
Nincs az az isten.
A rugó előfeszítését úgy kell beállítani, hogy ha a húzó és nyomó fokozat közép állásban van, akkor felrakod egy bakra, és a kerék tengelye feleit ponthoz képest pl: kipu felfogatás megméred a távot, és akkor jó a rugó előfeszítése, ha terheletlenül a motor saját súlyától 25mm-t ül össze és ha ráülsz teljes menetfelszerelésben, akkor 90-110mm között ül össze.
köszönjuk maki az ész nélküli verem mint állat felfogást és a zsirzás i jotanácsokat