Ez a jelenség ma olyan este 8-9 körül várható.
Holnap déltájban viszont a Vénusz erős vonzást gyakorol a Prox-csillagképpel együtt a zsebemben lévő cirka 40ezer Forintra, miközben az Athena hozhat új színt a mérlegek életébe.
elvileg minden oké, már csak egyeztetni kell, ami kizárt dolog, mer én aztat nem tudom, és anyagilag úgy meg vagyunk viselve, hogy még lábazatot se tudtunk éjpítteni...
Ma elvittük a vázat a hegesztőshöz, azt mondta, hogy kivágja az egész bölcsőt, hogy egy anyagból legyen. Így erősebb, meg persze szebb is lesz mintha bele lenne toldozva. Kb. 1-2hét múlva kész lesz kész sok a melója.
A sajátommal 2.8 kört.
Aztán ez a szuper kis csapat, aki kint volt, adott 96-os CR250-től a CR125-ön át a KTM SX125tuningig MINDENT
Köszkössz!
Most kb. 2 hétig ez megy, kölcsönmotor...Legalább lesz, aki fényképez, meg fogja a termoszt és a szendvicseket
(holnap megjön a PROX dugószett, tömítésszett, elvileg holnap viszem hüvelyezni a hengert (köszi, Tűzoltó!), szóval nem tétlenkedem...)
Én mindig figyelem, a motor hangot, de én is mindig észreveszek valamit "mintha ezt a zajt még nem hallottam volna". De nem egyszerű meghallani, amíg rendesen tönkre nem megy főleg ha a kipu is teli torokból üvölt.
mindenképp jobban jársz,mielött nagyobb baj lesz.de azért ha valaminek kezd baja lenni azt azért hallani.én múlthéten szedtem szét a motorom,volt főtengely csapágy csere,vízpumpa csapágy,hajtókar felső t.görgő kosár,az összes szimering csere volt 11-12ezer ft csak nachi,ntn hozzávalókkal
egyre több hangot hallok menetközben.
lehet csak nekem van valami beütésem?
most már biztos,hogy szét fogom szedni a blokkot,mivel még nem láttam a dugóm,se a hajtókarom..reménykedem,hogy jó állapotban lesz amire elég kicsit az esély.
Holnap déltájban viszont a Vénusz erős vonzást gyakorol a Prox-csillagképpel együtt a zsebemben lévő cirka 40ezer Forintra, miközben az Athena hozhat új színt a mérlegek életébe.