Pár napja voltam bent a szervizben kémkedni egy kicsit. 40 fölött mondták nekem a dugót gyűrűvel, míg a Prox.ot Jóval 40 alatt. A célom az volt az előbbi írásommal, hogy rávilágítsak arra, hogy a szervizben is a Prox-ot támogatják, ajánlják.
Ez egy urban legend, ugyanis a gyári 125-ös Honda dugó 16ezer, a gyűrűvel, csapszeggel 22ezer. Pont mint a Prox diszkont ára, minő meglepetés.
Ezt is megkérdeztem anno, még a 125-ösömhöz.
értem,köszönöm!
azt se tudom nekem milyen áttételem van:D
majd megnézem.a hátsó lengővillámmal is kéne valamit kezdenem! http://sportmotor.hu/motoros_v...
Érdekesek ezek a japók. Mert ne felejtsd el, hogy a dugószettet 7,5 óránként cserélni kell(ene), a hengert meg 50 óránként. És akkor bizony nem kell a furat.
A japók olyan érdekesek ugyanis, hogy a versenyre szánt motorjaikat nem a spórolós "megy, amíg szét nem hajtom" mentalitású, MÉG ÉRDEKESEBB magyaroknak találták ki.
Igen. Pontosan jól hallottad. A perselyes hengernek rosszabb a hőátadása mint a NiCaSilosnak.
De erőben szerintem majdnem ugyanolyan szinten vannak.
De létezik az Al-Finos technológia ahol a hüvelynek a külső része is úgy van kialakítva mintha bordák lennének rajta, és ezt vonják be ónnal és erre öntik rá az alumínium hengert. (Pl.: MZ típusú motorkerékpárok)
Ennek nem olyan jó a hővezetése mint a NiCaSilosnak de jobb mint a hüvelyes.
Hátrány hogy nem cserélhető a hüvely.
Itt nézz szét
Ezt is megkérdeztem anno, még a 125-ösömhöz.
azt se tudom nekem milyen áttételem van:D
majd megnézem.a hátsó lengővillámmal is kéne valamit kezdenem!
http://sportmotor.hu/motoros_v...
A japók olyan érdekesek ugyanis, hogy a versenyre szánt motorjaikat nem a spórolós "megy, amíg szét nem hajtom" mentalitású, MÉG ÉRDEKESEBB magyaroknak találták ki.
Tudnál címet adni, ahonnan be szoktad szerezni a hengerfej tömítést?
Ez az X-gyűrűs AFAM tényleg nagyon bejött.
De erőben szerintem majdnem ugyanolyan szinten vannak.
De létezik az Al-Finos technológia ahol a hüvelynek a külső része is úgy van kialakítva mintha bordák lennének rajta, és ezt vonják be ónnal és erre öntik rá az alumínium hengert. (Pl.: MZ típusú motorkerékpárok)
Ennek nem olyan jó a hővezetése mint a NiCaSilosnak de jobb mint a hüvelyes.
Hátrány hogy nem cserélhető a hüvely.