na itt vagyok Fel lehet rá tenni kötegelőval láttam már olyat faszán néz ki ..az első rajtszámtáblát meg feltöltöttem ide a forumba ha visszanézed hozzászolásimat . ... eltudom neked postázni ha érdekel pár rőzsééért.
Szia!
Hát én úgy rakom fel ,hogy a lánc távolabb fusson a blokktól, nehogy hozzáérhessen sárral meg midenfélével együtt az alu csapágyházhoz!
Vagyis a magasabb perem a szimering felé áll a tengelyen.
De cáfoljátok meg légyszi többiek ha nem jól csinálom.
...de ha már annyira kíváncsi vagy, akkor elárulom: az adatlapod utolsó képéhez fűzött kommentár csípte a szememet. Nem kell itt sértődgetni, meg duzzogni ("...most írtam ide először és utoljára...bocsi ha zavartam az oldaladat..."). Egyébként meg nem az én oldalam! Na mindegy is. Keme elmondta, hogy normális srác vagy, én meg tudomásul vettem és elnézést kértem. Ha lesz szerencsénk összefutni, akkor jövök egy sörrel. Részemről a téma lezárva.
Nem tudom mi csíphette a szemedet de, exüszöm most írtam ide először és utoljára ...bocsi ha zavartam az oldaladat ...régebben nekem is volt rondám jó pár de, hát az már a múlté... viszlát
Lehet nem engedted le a hengerből a vizet, vagy csak ekkora a teljes rendszer.
Irtó gyorsan kell egy karcmentes NiCaSil-os henger 2003-as (vagy újabb) CR 250-re.
AFAM erősített lánc
REIKON ALU HÁTSÓLÁNCKERÉK
WRP ELSŐ
15.000 FT ért aldnám
13 fog hátsó 51 eredetileg honda crf-é de más hondára is jó lehet
06209112937
Kuplunglamella + vasak 10.000 FT
Hát én úgy rakom fel ,hogy a lánc távolabb fusson a blokktól, nehogy hozzáérhessen sárral meg midenfélével együtt az alu csapágyházhoz!
Vagyis a magasabb perem a szimering felé áll a tengelyen.
De cáfoljátok meg légyszi többiek ha nem jól csinálom.
Meg nézné nekem, valaki akinek JT első lánckereke van, hogy melyik fele néz kifele.
Küllőket sztnék rendelni, méretet hogy írjak?
Átmérő és hossz?
Nem tud vki véletlenul 2005-ös crf450-re sportdobot?
ez igen jó:D