Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bementem Hondáékhoz csak úgy, kíváncsiságból, azt mondták 6000 pár száz Ft.
Helló Matle

Honnan szerzed be a hengerfej tömítést 7-800 Ft-ért?
Erről lenne szó.
van eladó rajtszámlapom
fent van a vaterán nézd meg CRF 250 é
Tel:0620/911-2937
Hali! A crf 90% os kuplungszett lamella + vasak még mindig eladó egy tizesért .
vagy ingyen dolgozik,vagy hozzá sem nyúlt a telómhoz.
nektek mi a véleményetek erről?
most hívtam a szerelőt,azt mondta,hogy mind2 telóba kicserélte a szimeringet és az olajat is.
ez mind összesen 10 papírba fog kerülni....
nem vicces egy kicsit?
min tud spórolni ennyit?
üdv!a kék scott szemcsi még mindig elado!1500ft az ára!akit érdekel irjon!még használhato kisebb karcok vannak rajta!
Keress olyat, aminek a tábla alján két kis stift áll ki, felül meg egy furat van középen, és 5-ös csavart kell beletekerni.
Kb. a kora középkortól napjainkig gyártott termék...
nem kizárt, hogy Alsónémedi lesz...ha megyünk egyáltalán. Rohadjon meg az idő.
Én nem tudom
H.E.L.P.

95 -ös cr -re fel lehet rakni bármilyen évjáratú rajtszámlapot vagy csak a 95-ét. Felfogatásban eltérnek egyáltalán? Ugyan olyan módon kell felrakni ( a gumi pántokkal a tellóra ) mint a lámpás fejidomot?
Csőváz crossosok! Egyenlőre a következőket sikerült megtudni a kecskeméti "cross-pályáról": állítólag a Yamaha Dakó hivatalos viszonteladó bérli azt a területet - nem tudom kitől - és elvileg tesztre használják. A pályára a cimbi elmondása szerint "nem hivatalosan" szabad bejárás van, az 54. sz. főútról lekanyarodva, földúton lehet megközelíteni (tehát nem fizetős). Az elmondás szerint homokos pálya és nem kifejezetten technikás, hanem inkább "kondis", jó fizikai erőnlétet igényel. A pályaelemek közül a haverom 2-3 db asztalt említett, melyek közül az egyik egy "elég nagy" (nem tudom ez pontosan mit takar - én még nem láttam). Azt mondta a srác, hogy a környékből jónéhány haverja is kijárogat oda (pl Kiskunfélegyházáról), ill. régebben ő is kijárt (amíg aktívan versenyzett). Megítélése szerint a pálya hossza több mint 1000 m lehet. Hát eddig ennyi infót sikerült összeszedni. Mivel engem is érdekel, ezért utánajárok (bemegyek Yamaha Dakóékhoz) és megkérdezem mennyi igaz mindebből? Ha jutottam valami pontosabbra, akkor mesélek. Az alapinfót meg köszönöm szépen a kollégának (bár az autópályáról én is többször láttam ezt a területet évekkel ezelőtt, sajnos abszolút meg is feledkeztem róla, ill. nem emlékeztem rá).
Szia! nem semmi a motorod cr 500. brutális. A kecckeméti pálya az M5 és a Helvéciai átjáró mellett van, de a képen jobban látszik.
Most, hogy így mondod, tényleg én is láttam már valamit ott. Hogy nem hivatalos crosspálya az biztos (se verseny, se egyéb rendezvény a tudomásom szerint.) Valami "sokpénzű" otthoni kezdeményezésnek sejtem, de nem tudom igazán. Vannak motoros cimboráim, megpróbálom megérdeklődni. Ha megtudok valamit, megígérem, hogy elmondom nektek is!
nos mi a meglátás a pénteki mókához?remélem addigra üzembiztos lesz a mocim.személy szerint nincs kedvem szarrá ázni,meg dagonyázni sem a ganyéba.:)tudom hogy némedin sok a fa de ennyi eső után max a felső 3 cm lehet nedves,de inkább száraz!néztél időjárás jelentést?
Mondtam ,hogy dugó baja van és azért durrogott! ha vagy msn-en,jelezz:)
Wössner
jovan csak mert már beletettem egy honapja kb de azota csak udvarba mentem és hát most jutott eszembe :D de azota már tiszta olaj ott minden gondolom
Nem valószínű. Nyugi.
És az új lamelláimat nem égette meg ?
Én rájöttem magamtól viszonylag korán
nyugodtan motorozz továb, nem lesz semmi baj!