En a wossnerhez nem ertek, meg nem lattam. A vertexet hasonlitottam ossze a prox-szal, a prox jobb, annyival, hogy olcsobb, a honda gyari dugoja, es vannak a dugon kenolukak a csapszegnek. Ennyi:)
Kecskeméten crosspály? Hol? Hát én elég régóta ismerős vagyok kecskeméten (úgy '91-'92 óta), meg pár éve már itt is lakom. De hogy crosspálya? ...ezek szerint te tudsz valamit! Homályosíts már fel engem is légyszi! ...légyszi, légyszi, légysziiiiííííííííííí!
én proxot vettem a cr-be,de az yz-mbe is az volt,ugy tudom hogy a prox a "gyári" beszállito a 4 japán motorgyártonak(a dugo szoknyájába bele van irva dombornyomással:ART)
sziasztok!az én yz-m dugoja is igy nézett ki,a egy motorszerelö ismerösöm szerin a "vashüvely" miatt van,hajlamos pillanatokra megszorulni a nem egyforma hötágulás miatt(henger-dugo)!
A fene.
Hát megírod a mailemre a postacímed és neved, én elpostázom, a tapasztalatok alapján 1-2 hét alatt megjön, akkor átutalsz egy ezrest a számlámra, és ennyi.
Kuplunlamellákat cseréltem a gépezetben majd összeszereltem és feltöltöttem olajjal a munka végezte után megntem egy kört az udvarban a motorral .
A baj az hogy most jöttem rá hogy nem olajoztam be a lamellákat beszerelés elött okozott ez valami kárt neki ? szétkell szedni ?
...még jó, hogy nem lettél homokos...
Jó hely, és egész helyes a pályatulaj lánya, aki szintén motoros betyár.
nem is váltok másra marad a honda
nemis értem
no de most menek,majd 9 körül írok
csaooo
Vasárnapra lesz rugdalókar?
Hát megírod a mailemre a postacímed és neved, én elpostázom, a tapasztalatok alapján 1-2 hét alatt megjön, akkor átutalsz egy ezrest a számlámra, és ennyi.
amúgy jó...de a kawám kopott dugóval is erősebb volt mint azmegcsinálva