Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valaki azt mondja be kelll olajozni valaki azt mondja nem baj ha nincs ugyis olajos lesz hát nemtom talán nem égett meg a teteje
Hello

Kuplunlamellákat cseréltem a gépezetben majd összeszereltem és feltöltöttem olajjal a munka végezte után megntem egy kört az udvarban a motorral .

A baj az hogy most jöttem rá hogy nem olajoztam be a lamellákat beszerelés elött okozott ez valami kárt neki ? szétkell szedni ?
(el)élvezni
a homokot?
...még jó, hogy nem lettél homokos...
de,kurva jó most legalábbis.Én most hétvégén voltam ott elöször Kemével,nagyon tetszett a pálya Meg a cr
engem egy csaj tanított hogy kell élvezni
En a wossnerhez nem ertek, meg nem lattam. A vertexet hasonlitottam ossze a prox-szal, a prox jobb, annyival, hogy olcsobb, a honda gyari dugoja, es vannak a dugon kenolukak a csapszegnek. Ennyi:)
jobbik eset... az enyéből darabokba jött ki
Amúgy a lakitelki motorostanya is ott van max. 20 km-re
Jó hely, és egész helyes a pályatulaj lánya, aki szintén motoros betyár.
hali, az autópálya mellett van , lehet is látni onnan
wiseco wiseco wiseco wiseco wiseco:D
Kecskeméten crosspály? Hol? Hát én elég régóta ismerős vagyok kecskeméten (úgy '91-'92 óta), meg pár éve már itt is lakom. De hogy crosspálya? ...ezek szerint te tudsz valamit! Homályosíts már fel engem is légyszi! ...légyszi, légyszi, légysziiiiííííííííííí!
Hál1istennek ez nicasilols hengerrel van!
nekem is volt yz250 es de tényleg jobb a cr250 ( szerintem )
nem is váltok másra marad a honda
én proxot vettem a cr-be,de az yz-mbe is az volt,ugy tudom hogy a prox a "gyári" beszállito a 4 japán motorgyártonak(a dugo szoknyájába bele van irva dombornyomással:ART)
hát az én yz-m se ment ugy felujitva,mint a mostani cr-em a megvételkor(felujitás elött!)
sziasztok!az én yz-m dugoja is igy nézett ki,a egy motorszerelö ismerösöm szerin a "vashüvely" miatt van,hajlamos pillanatokra megszorulni a nem egyforma hötágulás miatt(henger-dugo)!
hát eléggé, szemmel látható a kopás,
nemis értem
Az jó.Gondolom a váltója összefosta magát,hogy annyiba került.A 3 dugattyú márka közül meiket vennéd bele? [Vertex,Wössner,Prox]?
nemtom hogy megveszem e külön....lehet úgy odaadom így,akkor indítás és csókolom
no de most menek,majd 9 körül írok
csaooo
Szasz
Vasárnapra lesz rugdalókar?
halihóóóóó
A fene.
Hát megírod a mailemre a postacímed és neved, én elpostázom, a tapasztalatok alapján 1-2 hét alatt megjön, akkor átutalsz egy ezrest a számlámra, és ennyi.
köszönöm!
jó volt a gép...csak kár hogy 180 volt az egyik szervíze
amúgy jó...de a kawám kopott dugóval is erősebb volt mint azmegcsinálva