Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

melegitsd meg a környezetét gázégővel ozt kipottyan de lehet kicsit segiteni is kell egy dornival!
Hali! először is nemtom milyen márkáé lehet honda de akkor nem mai gyerek Egyébbként jól próbálkoztál mert én is a bele passzoló krova fejjel és egy kalapáccal csalogattam onnan ki igaz az enyém nem ilyen redvás volt meg az enyémben nem golyós szem volt hanem tűgörgűs mint a másik két lyukban! Nekem ilyen a rugóstag másik oldalán van neked meg gondolom mindkét oldalt! És nemtom nekem felül volt egy fém karika gyűrű ami megakadályozza hogy az onnan kijöjjön és lehet mivel neked alul is ilyen golyős szem van ezért lehet ott is van egy ilyen gyűrű namost azt ha van kikapod aztán fektesd fel egy jókoea keményebb(tölgyfa) tuskóra aztán rakd bele azt a krovafejet aztán ne sajnáld a kalapácsot Kárt abban nem teszel amit ütsz aztmeg úgyis kicseréled! Sok sikert! Másoknak is mondom! télen szétszokás szedni az ilyen dolgokat aztán megpucolni lezsirozni.... sokkal hosszabb élettartamú lesz és persze a késebbiekben a szerelést is megkönnyíti
...az jó amit Sokadikx mondott, csak előtte melegítsd meg egy kicsit gázlámpával.
Nem ez nem a kutyacsont A kutyacsont ennek a másik fele amelyik két kutyacsont formájú részből áll
Délután dolgoztam egy kicsit!
Milyen lett?
Ezt nem tudtam, mert nem is dicsekedtel vele . Mindenedre estel?
nehogy azt hidd!baromi nagyokat estem legutóbb is csak gyorsan felpattanok,leporolom magam nehogy más is észrevegye!
Szeva,ZX4R-re csere,az enyémet,és dobok rá lovét
ram gondoltal foleg?:D
videoim között láthatod az enyém állapotát,hétvégén kerül cserére!
őt nevezik a "kutyacsontnak"?
szerintem csak tul sok red bull-t ivott
Még nem szedtem ki ilyet soha. Többiek?
(léptem, este leszek)
Csak a labanc haverunk lebegett a föld felett folyton. Szerintem nem tud krosszozni ez a Ringhofer-gyerek, állandóan csak repült
taksonyban minden testrész földet ér körönként többszor,mindegy az hogy milyen motor
Már próbáltam satuban megfelelő crova szemekkel
Ebben van
Ezt hogy lehet innen kiszedni?
Igaz
Ez mondjuk jogos.
Ezért találták ki a kormánymagasítót.
Jaja sötét plexivel, és irány a bank. És nem fogom érteni miért szaladgál mindenki körülöttem, de a lövéstől biztos nem fog csengeni a fülem.
Taksonyban pont elégszer tettük le a lábunk, nem?
...Én még a hátam is... Te meg a tarkódat
Zárt bukósisakot
Azért lényeges, mert én még sokkal többször teszem le a lábam. Muszájból.