Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

túl szép ahhoz hogy odacsapjam.már megvan benne a 20043.km
Pá pihenj jól
Én lépek aludni, sz@rul érzem magam.
Ha hosszú akkor jobban kell húzni a gázt, hogy hamarabb kiérj belőle
Ezt egy ismerősöm kérdezte nemrég hogy nem -e jó crosscsizma helyet? Mert hogy annyira hasonlít csak a talpa más.

Véleményem szerint csak arra lenne jó hogy biztosan eltörjön a lábad.
Meg ha nagyon hosszú
A nyomvájú csak akkor gáz ha nagyon mély. Meg amikor megfagy olyankor csak pattog benne a moci faltól falig mint a flipper golyó.
Sí bakancsban nem próbált már valaki motorozni?
De van, DE van,..DE VAN olyan talaj ami tetszik
üdv Sx.
a sár ok. a nyomvályú,.... hát azt sem csipem.
ok tudom akadákosnak tünök és nekem semmi sem tetszik
En ki nem allhatom a folyos homokot, a sarat meg a pocsojakat viszont nagyon szeretem :)
hi
A sár is ilyen meg a nyomvályús út. Én mondjuk kifejezetten kedvelem a sarat.
szeva
Szép jó estét a nagyérdemű társulatnak
régen én se szerettem, de a 125-ös megtanított, hogy kell élvezni, és már kezdem kapisgálni...
nem szeretem a mély homokot, hogy stabilan menjek nagyon húzni kell neki és kifáraszt.
történt már hogy ugy gondoltam nincs semmi fekete folt, .....és volt
Mély homok!
Jaja a fenykepezesre en is gondoltam, viszont a fogaskerekekre nem kell firkalni, kb 10 perc alatt eleg vilagos lett, hogy mit hova kell rakni, csak az alatetek a fekete foltok.
Huh, reg volt, arra emlekszem, hogy a repter egyik sarkaban volt egy undoritoan mely homokos palya.Miert, nem jo Bugyi?
én mostanában lefényképezem mindig ha szétszedek valamit + alkoholos filcel jelölök.
nekem megvan az összes sztárszki és hács videokazettám + felajánlok még 14 db "el fanrastico " matricát amin knájkt rájder van
köszi