amúgy keme tényleg létezik ilyen hüvely.rendelj ebay on. 72 dollárba kerül plussz a posta.jó igaz 10-12 munkanap alatt jöttek meg nekem a cuccok szal 3 hetet rá kell szánni.
Tehát a válasz magyarul, miszerint van-e nekik vagy bárkinek nikasilos(nicasilos) hüvelye:
"Sosem hallottam ilyenről. Én felvenném a kapcsolatot az Advanced Sleeves-szel a 440/205-1055-n, és Jon-t kérném. Ők a hüvely gyártói Mentorban, Ohio-ban.
Minden jót:
Wiseco"
Ja igen...mondtam már, srácok, hogy nincs nicasilos hüvely? Írtam egy mailt a Wiseco-nak USA-ba, másnap válaszoltak. Eléggé átfogó piacismeretük ellenére nem hallottak még nicasilos hüvelyről, de köszönik az ötletet.
arrol nem is beszélve hogy ez a homokban fetrengős példa elég szar példa,,,
mert akkor probáljuk ki hogy fetrengjűk meg a homokban frissen bevizezett testel, és nézzűk meg mennyi homok fog ránk tapadni, és probáljuk ki ugyan ezt neoprén-el a testűnkőn és utána nézzük meg mennyi jutott be a ruha alá,,,
...bár a terv marad a régi, most kap egy sima hüvelyt, és a nyáron rendelek eredeti új hengert 290 dollárért.
Na, mentem haza. Majd leszek. Köszi a tippeket
a 99 cr 250 nek a tárcsája jó a 125 99 re?
"Sosem hallottam ilyenről. Én felvenném a kapcsolatot az Advanced Sleeves-szel a 440/205-1055-n, és Jon-t kérném. Ők a hüvely gyártói Mentorban, Ohio-ban.
Minden jót:
Wiseco"
"I've not heard of this request. I would contact Advance Sleeve at
440/205-1055 and ask for Jon. They are a sleeve manufacture in Mentor,
Ohio, USA
Kind regards,
Wiseco "
mert akkor probáljuk ki hogy fetrengjűk meg a homokban frissen bevizezett testel, és nézzűk meg mennyi homok fog ránk tapadni, és probáljuk ki ugyan ezt neoprén-el a testűnkőn és utána nézzük meg mennyi jutott be a ruha alá,,,