Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de nem wiseco a márkája te:Dhanem La Slave
Holnap lehet, felhívom a magyar képviseletet, tuti több eszük van

...bár a terv marad a régi, most kap egy sima hüvelyt, és a nyáron rendelek eredeti új hengert 290 dollárért.

Na, mentem haza. Majd leszek. Köszi a tippeket
igen
3 fajta hüvejt csinálnak úgy tom az AC jelölésű az a bevonatos
amúgy keme tényleg létezik ilyen hüvely.rendelj ebay on. 72 dollárba kerül plussz a posta.jó igaz 10-12 munkanap alatt jöttek meg nekem a cuccok szal 3 hetet rá kell szánni.
hello
a 99 cr 250 nek a tárcsája jó a 125 99 re?
Tehát a válasz magyarul, miszerint van-e nekik vagy bárkinek nikasilos(nicasilos) hüvelye:

"Sosem hallottam ilyenről. Én felvenném a kapcsolatot az Advanced Sleeves-szel a 440/205-1055-n, és Jon-t kérném. Ők a hüvely gyártói Mentorban, Ohio-ban.
Minden jót:
Wiseco"
Most magyarul is
Akkor Ámerikában nagy kupleráj lehet:

"I've not heard of this request. I would contact Advance Sleeve at
440/205-1055 and ask for Jon. They are a sleeve manufacture in Mentor,
Ohio, USA

Kind regards,

Wiseco "
Itt a katalogus.Mondjuk én nem tudok angolul de van ott leirás is.
Ez érdekes mert a katalógus jelölése szerint van. De hát akkor még sincs.
Ezt megcáfolom.Én a magyar képviselettel beszéltem és van nekik.Még árat is mondott.
Kellene egy blokk védőt rakni a CR-re aztán lehetne is tolni.
Ja igen...mondtam már, srácok, hogy nincs nicasilos hüvely? Írtam egy mailt a Wiseco-nak USA-ba, másnap válaszoltak. Eléggé átfogó piacismeretük ellenére nem hallottak még nicasilos hüvelyről, de köszönik az ötletet.
hát igen szivesen elmennék egy ilyen tréningjére, asszem mutatna egy két ujj dolgot,, brandauer tréning
az öreg Brandauer abbhagyta az élsportot, elhízott, így már mindössze csak százszor üli jobban a gépet, mint én...
Nekem csak azért van motorom ha nincs más dolgom és haverok mennek ki én is tudjak menni
attól függ, melyik milyen évjárat...
erzbergnézd meg Brandauert, ö hogy csinálja, ritmus,,
Még a cr is oda adnám érte
Na, hoztam egy tesztpartnert, ki akar homokban fetrengeni vele?
arrol nem is beszélve hogy ez a homokban fetrengős példa elég szar példa,,,
mert akkor probáljuk ki hogy fetrengjűk meg a homokban frissen bevizezett testel, és nézzűk meg mennyi homok fog ránk tapadni, és probáljuk ki ugyan ezt neoprén-el a testűnkőn és utána nézzük meg mennyi jutott be a ruha alá,,,
A trakigumik elég durvák.Nem mentem még át rajtuk de tuti nem tudok majd