Heló mindenkinek!Csak azt szeretném kérdezni ti hányas olajat használtok a 250-es showa teleszkópjába?És mire valók a kis állítócsavarok a teleszkóp tetején és alján.Előre is köszi a segítséget. Tomi
Állapotfüggő az ár,nem hinném hogy nagy kereslet lenne rá mert sokan félnek tőle én szerencsére nem tartozom közéjük énis tervezek majd egyet csinálni ha összejön a keret rá
Házi, de nem az én Cr-emről van szó az még kész sincs csak az egyik ismerős aki motorokkal üzletel, megkérdezte vajon csináljon-e egy ilyet? mert van egy 450ese aminek megvennék a blokkját és 500as blokkot tud szerezni. És mivel tudta, hogy most csinálom az AF-et ezért megkérdezett.
ha azt nézzük menyire fontos dolgok ezek, nem is annyira drága. én veszek mindenböl 2öt. abból baj nem lehet.
vérzik a szivem de nem tudok motorozni, mert dolgozom mint az állat, 12-13 órákat, kell a pénz....kurva számlák.
tudsz fotot küldeni a lábtartóról?
hát nemtudom de az a váltó amit láttam nem normális, szerinted mi tudja igy megenni?
kitört egy fog és az ledarálta ?
Ja, hogy aluvázas. Azt is lehet hegeszteni, csak nem akárkinek és nem akármivel.
Nekem van Bill Haynes. Meg pár dolog még, hogy tele legyen a CD.
-írható CD beszerzés
-másolás
-postára szaladgálás
----------------------------
-1000 Ft-
Üdvözletem mindenkinek!
Van egy 125 ös nsrünk itthon, és bajban vagyok vele. Szedtük le a tankot leszakadt a gyújtáskapcsolóról az összes vezeték, nem tudjuk hogy voltak rajta. Nem tud valaki segíteni nekem ezzel kapcsolatban? Minden hasznos információt elfogadok... Információ, kép, műszaki rajz(ez utóbbinak örülnék a legjobban) Előre is köszönöm!
Köszönöm az infókat olaj ügyben!Kennex!Neked is külön köszönöm a "hasznos"hozzászólásod.Innen tudtam meg,hogy Keme rühelli a bizbaszos fuxos férfi Kacsókat.Is.És még sok mindent elolvasgathattam ismét mire megtaláltam a nekem szóló részt.
azért figyelj kinek a keze alá adod
vannak akik nagyon szeretik.
ha teheted ne add el, kuriozum lesz
Szerintetek lenne kereslet Magyarországon egy CR500AF re ami 450es vázban van? Kb menyit lehetne kérni egy ilyenért?
ha azt nézzük menyire fontos dolgok ezek, nem is annyira drága. én veszek mindenböl 2öt. abból baj nem lehet.
vérzik a szivem de nem tudok motorozni, mert dolgozom mint az állat, 12-13 órákat, kell a pénz....kurva számlák.
tudsz fotot küldeni a lábtartóról?
hát nemtudom de az a váltó amit láttam nem normális, szerinted mi tudja igy megenni?
kitört egy fog és az ledarálta ?
balatonmotors@hotmail.com vedd fel msn re most pill fent is van beszéld meg vele.
http://www.manualz.info/Manual...
Nekem van Bill Haynes. Meg pár dolog még, hogy tele legyen a CD.
-írható CD beszerzés
-másolás
-postára szaladgálás
----------------------------
-1000 Ft-
De megvan másoknak is, hátha olcsóbban is megy.
Mert az alu a hegesztés hatására átkristályosodik és ridegé válik.
Jah és nincs meg valakinek beszkenelve a Honda CR motocross bikes (haynes)?
Van egy 125 ös nsrünk itthon, és bajban vagyok vele. Szedtük le a tankot leszakadt a gyújtáskapcsolóról az összes vezeték, nem tudjuk hogy voltak rajta. Nem tud valaki segíteni nekem ezzel kapcsolatban? Minden hasznos információt elfogadok... Információ, kép, műszaki rajz(ez utóbbinak örülnék a legjobban) Előre is köszönöm!
Mert még az én hipervajszivemmel is 5ezerért adtam el egy csupasz segédvázat, nemhogy bontóba vedd.
Nah, amúgy aki csípte a Velorexet, annak itt egy újabb, amit totálkár esetén úriszabóhoz kell vinni:
http://videa.hu/videok/jarmuve...
Vagy mit tegyek?