Akitöl meg én vettem még csak be sem inditotta mert csak beszámolta az övébe..Én használtam meg ment is volna de nem szeretem ha nem tudom milyen a bele és hát kukás a hengerem
Én 2 utcányira vettem a CR250-est, és kb. 2 üzemóra után gyűrűtörés
Igaz, közben kiderült, h nem az előző gazdi a hibás, ő kb. annyit se használta a motort, mint én.
Többieknek:
Neoprén...nem neoprém.
Kakukk most teszteli a telóján, alul-felül jól le kell fogatni kábelkötegelővel, és ügyelni rá, hogy ki ne lyukadjon, kölünben porzsákként gyűjti a homokot, és bele se látsz. Amúgy nem lehet rossz, majd én is teszek fel, ha már megy a negyedlityisem
Nem a sár, hanem az apró pórszemcsék átmennek az anyagon és hiába mosod nem jön ki csak ha leveszed.
Gondolom nem volt makulátlan tiszta a szár amikor lecserélted.
Neoprém alá alámegy a sár? Ez badarság ezért van az alján és a tetején is lyuk hogy faszául le tud rögziteni és az alá ne tudjon menni semmi! Én a másik motoromnál 1,5évig használtam, de szim gondom soha nem volt!
Én nem vagyok hive ezeknek a teleszkopszár védöknek.Alá megy a sár sokkal macerásabb pucolni.Aról nem is beszélve hogy valamelyest akadályozza is a mozgásban a telot..Én tuti nem rakok a mocimra soha.
Hali! Nekem ami dob rajta van az 400mm hosszú és 34mm a belső perforált cső! A kisebb rögtön lefolytja gépet! Persze ha rövidebb a dobod akkor mehet a kisebb keresztmetszetű perforált cső is!
Most hetvegen nem tudok menni, de jovo hetvegen mentek motrozni? Azert kerdezem, mert szombat este jovok haza tok faradtan, es nem biztos, hogy lesz netem. El tudjuk e intezni, mint legutobb?
Igaz, közben kiderült, h nem az előző gazdi a hibás, ő kb. annyit se használta a motort, mint én.
Többieknek:
Neoprén...nem neoprém.
Kakukk most teszteli a telóján, alul-felül jól le kell fogatni kábelkötegelővel, és ügyelni rá, hogy ki ne lyukadjon, kölünben porzsákként gyűjti a homokot, és bele se látsz. Amúgy nem lehet rossz, majd én is teszek fel, ha már megy a negyedlityisem
Gondolom nem volt makulátlan tiszta a szár amikor lecserélted.
Megmérnéd nekem, hogy mekkora a kipu hangtompítónak a kimeneti nyílása?