Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akitöl meg én vettem még csak be sem inditotta mert csak beszámolta az övébe..Én használtam meg ment is volna de nem szeretem ha nem tudom milyen a bele és hát kukás a hengerem
Ezt már mástól is hallottam, szal ne ugrassatok nagyot...
Fodritott telon meg ahogy öszenyomodik ugratsnál beráncosodik és a tárcsafék pár hét alatt hazavágja.
Én 2 utcányira vettem a CR250-est, és kb. 2 üzemóra után gyűrűtörés
Igaz, közben kiderült, h nem az előző gazdi a hibás, ő kb. annyit se használta a motort, mint én.

Többieknek:
Neoprén...nem neoprém.
Kakukk most teszteli a telóján, alul-felül jól le kell fogatni kábelkötegelővel, és ügyelni rá, hogy ki ne lyukadjon, kölünben porzsákként gyűjti a homokot, és bele se látsz. Amúgy nem lehet rossz, majd én is teszek fel, ha már megy a negyedlityisem
Nem a sár, hanem az apró pórszemcsék átmennek az anyagon és hiába mosod nem jön ki csak ha leveszed.
Gondolom nem volt makulátlan tiszta a szár amikor lecserélted.
Neoprém alá alámegy a sár? Ez badarság ezért van az alján és a tetején is lyuk hogy faszául le tud rögziteni és az alá ne tudjon menni semmi! Én a másik motoromnál 1,5évig használtam, de szim gondom soha nem volt!
Vagy minden motorozás után le kell szedni és kimosni. Többet árt a dolog mint használ.
Tölem ajka 20 km.Én kecskeméten vettem a mocit.Közelbe soha nincs jó csak akkor mikor már elmetél a világ végére és vettél egyett
Én nem vagyok hive ezeknek a teleszkopszár védöknek.Alá megy a sár sokkal macerásabb pucolni.Aról nem is beszélve hogy valamelyest akadályozza is a mozgásban a telot..Én tuti nem rakok a mocimra soha.
jók ezek a teleszkopszárvédök?
Köszi az infót majd keresek valami eladót ami nagyjából ekkora.
igen igen az rmc-be kapsz én is ott vettem múlt héten
Hali! Nekem ami dob rajta van az 400mm hosszú és 34mm a belső perforált cső! A kisebb rögtön lefolytja gépet! Persze ha rövidebb a dobod akkor mehet a kisebb keresztmetszetű perforált cső is!
Hi!

Megmérnéd nekem, hogy mekkora a kipu hangtompítónak a kimeneti nyílása?
sajna nincs most!
Szevasztok srácok! Ha mindenki csak vásárolgat nem marad pénz benzinre, márpedig egy kör a Cr-el istenkirály!
Hali.RMC-ben kapsz..kb3000Ft
hello nem lenne elado teleszkopszárvédö neoprén:?
de lényeg hogy kompletten azokkal amiket írtam meg a hűtőtakaró fekete színben 2004-es 250-es crre 28ropi
nagyon függ az ár az évjárattól. Pl egy 90 es évek közepe-i cr re 8 eft tal több a szett
hiszen akkor a szettet érdemesebb megvenni mert abban plusban ottvan még a hűtőidom! Nem?
Áááá, még mindig keresem a CR-t. Most Ajkán lenne egy jó 99-es, de 440 km. És a jobb crossmocikat a Dunántúlon hirdetik....
Most hetvegen nem tudok menni, de jovo hetvegen mentek motrozni? Azert kerdezem, mert szombat este jovok haza tok faradtan, es nem biztos, hogy lesz netem. El tudjuk e intezni, mint legutobb?
tehát akkor mindkettő van rá