Eladó ! Crf 450 himba rendszer lánc vez.görgővel újszerű állapotban , nem kotyognak nincs is össze verve + lengővilla lánc vezetővel ugyan itt !
30/6863185 számon utol ér akit érdekel, képet tudok küldeni
Pot kivanok! En ilyet hasznalok. Jo olaj, azt mondjak az oregebb blokkoknak vastagabb olajat erdemes adni. Jo is volt, amig nem kellett komplett valtot cserelnem .
Jó napot az uraknak!Egy kis segitség kellene nekem srácok hogy ki milyen vizkozitású,és márkájú olajt használ a blokkban?Véleményekre is kiváncsi lennék hogy mi miért s..ar,vagy netán miért lehet jobb?!Elöre is köszike!
Vegulis annak kell lennie, ha a meretek egyeznek, akkor le kell szamolni a fogakat, es ha azok is jok, akkor csak ido kerdese. Most en is kedvet kaptam a legozashoz .
Ha meggyogyulok a heten, akkor lemehetek segiteni osszerakni az autod meg a motorod.
Jó. Én pl. nem mentem vele 50m-t se, mióta megvan, de kettővel előtte egy igen jó barátomé volt, aki kb. évente 3000 km-t ment max.
Nincs széthajtva, a motorja tökéletes, a gumik vadi újak, szőrösek, mindössze a hasidom sérült. Tényleg nem nagyon tudok mit mondani, beindítod, megy, leállítod, leáll, jelentéktelen bibik vannak rajta, műszerfal nem tökéletes. Elvileg még forgalomba is lehet újra helyeztetni egy rendőr ismerősöm szerint.
Mire vagy kíváncsi?
halihó srácok. megvállnék szeretett motoromtól, nagyobb vétele miatt. ha vki érdekel írjon msn-re:barany@citromail.hu vagy nézze , meg a hirdetést. suzuki tsr125, gyönyörű szép állapotban, 1997 évjárat. olajat, tömítéskészletet, tükröket adok hozzá. bocs a suzuki miatt a honda forumban , de sürgős
tegnap az apriliaval voltam pesten alkatrészért!atom jó volt kicsit menni vele!1x azért meg kéne mutatni kakucsot a kawának .még sosem látott pályát!legalább is az elmúlt 9 évben biztos nem!
nagyon zsír,köszi szépen!már nem sok híja van a gépnek!elég sokat kellett tekergetni a rezót mire felment a helyére.holnap-holnapután talán kéesz lesz!
Érdemes megnézni! Én pl. SKF-éknél nem kaptam a Hondába, pedig megrendelnek bármit, de nem volt olyan katalógusuk, amiben lett volna méret. Nekem az öcsém szerezte olyan csapágyboltból, ahol kifejezetten Japán csapágyakat is forgalmaznak, de nem tudom hol volt az üzlet. Koyo-t kaptam 4500/db áron. Motorosboltba biztos kapsz, csak drágábban.
http://www.uzletsor.hu/websh
op...
30/6863185 számon utol ér akit érdekel, képet tudok küldeni
azt írja, hogy szintetikus 10W40
Nekem Fuchs 10W40 van benne. Szerintem jó.
http://www.motormann.hu/produc...
Ha meggyogyulok a heten, akkor lemehetek segiteni osszerakni az autod meg a motorod.
Nincs széthajtva, a motorja tökéletes, a gumik vadi újak, szőrösek, mindössze a hasidom sérült. Tényleg nem nagyon tudok mit mondani, beindítod, megy, leállítod, leáll, jelentéktelen bibik vannak rajta, műszerfal nem tökéletes. Elvileg még forgalomba is lehet újra helyeztetni egy rendőr ismerősöm szerint.
Mire vagy kíváncsi?
Üldözhetnénk egymást.