Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

cső
te nem mesterszálllási vagy véletlenül?
Sziasztok, megyek szemlét tartani.
Ezt kinek és mire írtad?
Na, hát az én mosolyom kifejezetten őszinte és hangos volt...
mink szokás szerint szarrá röhögtük magunkat ezen is/miután kiszedtek/
hej ho fel tudsz hivni msr nem veszem fel a telefonomat!?
Eccer egy haverom melléugratott a pályán Némediben a nagyasztalnak, le a bokrokon át, a fák között jött ki...tele akáctüskével. Nem tűnt valami őszintének a mosolya.
meg amikor belerongyoltam a drótkerítésbe oszt odacsípődött az ujjam....
Van benne valami.
Persze, mert nem volt ott Rebeka, hogy kergessen..
van valahol egy videó tesóm üti rajta vagy 150nel pörög a kerék a motr halad 70nel meg 50méterre fújja a földet/egy igazi szar volt/ nem ment egyfojtába 5percnél többet sose mindig szétszállt valami meg evett vagy 70litert .... ilyen is volt ez azé normális
Bőven jó oda a 2T 250...
Azzal a meglehetősen rosszul beállított, üres kipuffdobos szörnnyel is otthagyott haver az egyenesekben meg a bokáig érő iszapban.
Szívesen veszem, ha kölcsönadod. Arra jó, hogy menjek vele egyet poénból, de te szereld
Pedig a vizes homokban....hm
nem tudjátok ti mi a jó azé durva ilyen 130ná még fossá kapar mindent oldalkocsisba biztos fasza lehet meg tuningolták egészen 670ccm-ig 90le mit cr500
Ha bántanának, se kéne...
Sejtettem. Maradok a cr 250-nél.
üdv szivacsom nincs ülésem ami szép 10eft non tratt mert nem sok van akkor inkább rárakosgatom
semennyire/talán 110bele a gyári Mahle dugó utángyártott meg nincs bár ebay-en má láttam hozzá ezt azt/ ja de van hozzzá egy fos blokkom ami összetört adugó-hüvely hajtókar elhajlott de abba öntött dugó volt-az embernek több mint 500ba volt amikor szétszállt utána behitelezett egy drz-t
Csőőőőőőőőőőőőőőőőőőő!
Laposracer, nekem egy Cr250 es hez kellene ülésszivacs, vagy komplett ülés (1996 os szekérhez)
Lenne? és mennyiért?
Mennyire van ehhez a földmunkagéphez alkatrész, alkatrészetek ?
Magnum01-et láttam Bugyi felé húzni futóval, motorokkal, vasárnap délelőtt, de azóta nem hallottam róla
há mekkora fos lehetett a többi /a pályákra gondoltam mielőtt valaki félreértené/
Még otthon gondolkoztam én is, hogy vigyek magammal masinát.... De majd legközelebb
hozzál magadnak is mert itt páran már pórul jártak