Valóban lefogja egyébként, a 90-es CR125-ön nekem X-gyűrűs lánc volt sokáig, aztán mielőtt eladtam, 2 hétig egy gyűrűtlen AFAM, és észrevehetően könnyedebben ment.
Ez gyűrűtlen, "erősített" kivitel. Sajnos hallgattam az eladóra, aki szerint a 125-ös CR-t lefogja a gyűrűs lánc...
Mit bánom én, fogja le, de ne kelljen havonta újat vennem
RK van rajta most...minden pályázás után utánhúzást igényel, lassan annyi tartása van, mint a klotyót lehúzó láncnak
Az oké, hogy múlt vasárnap azért nyúlt el, mert ferdén állt a kerék, de hogy ma mitől lobog, azt már nem tudom. Van benne 4 óra. Mit várok a szaros 8ezer Ft-omtól?
szevasztok emberek! látom mindenki motorozott a 7végén! nos én is csakhogy kicsit nem jött össze az utcán való motorozás és igy egy kulcscsonttöréssel zárom az évet
milyen crossos az aki az utcán töri össze magát!=olyan mint én
Egyik ismerosom szokott beszallitani Amerikabol cuccokat, o intezte. Neki van egy baratja kint, es eloszor a kinti ember megrendelte, aztan elkuldte ide a haveromhoz. Remelem erheto volt :)
Kereskedőnek szakmai téren csak akkor szabad hinni ha vastagon áll rajta az olaj
Mit bánom én, fogja le, de ne kelljen havonta újat vennem
Az oké, hogy múlt vasárnap azért nyúlt el, mert ferdén állt a kerék, de hogy ma mitől lobog, azt már nem tudom. Van benne 4 óra. Mit várok a szaros 8ezer Ft-omtól?
Tsubaki 24 ezerért, vagy nem tudom, de ezek a homokos pályák, meg az üvöltő 125 mindent megesz.
milyen crossos az aki az utcán töri össze magát!=olyan mint én
De sár annál inkább!
Én ma rohadt jót mentem az ISTENI bugyisi pályán
Csak ne essen az eső!
srácok kérdésem volna. itt hátha van vmi hozzáértő.
miért szokták ledugózni a mocik kipuffanóját ha nincs használatban. pl téli állás stb?
Egyik ismerosom szokott beszallitani Amerikabol cuccokat, o intezte. Neki van egy baratja kint, es eloszor a kinti ember megrendelte, aztan elkuldte ide a haveromhoz. Remelem erheto volt :)