Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én nem vettem észre különbséget
Valóban lefogja egyébként, a 90-es CR125-ön nekem X-gyűrűs lánc volt sokáig, aztán mielőtt eladtam, 2 hétig egy gyűrűtlen AFAM, és észrevehetően könnyedebben ment.
Hello !

Kereskedőnek szakmai téren csak akkor szabad hinni ha vastagon áll rajta az olaj
lefogja? ez nem egy babetta!
Ez gyűrűtlen, "erősített" kivitel. Sajnos hallgattam az eladóra, aki szerint a 125-ös CR-t lefogja a gyűrűs lánc...
Mit bánom én, fogja le, de ne kelljen havonta újat vennem
kispesten üllöi út,döbrey és társa asszem,ott lehet kapni,a legjobb lánc.szerintem
csingacskukk hivjal mar fol mert megint nem valaszolsz a telefonra. fontos..
RK O gyürüs van fenn?abból is van több fajta!kb 17ezer ami nekem volt,egyszer sem kellett utána állitani!lehet valami 30lóerös láncot vettél
RK van rajta most...minden pályázás után utánhúzást igényel, lassan annyi tartása van, mint a klotyót lehúzó láncnak
Az oké, hogy múlt vasárnap azért nyúlt el, mert ferdén állt a kerék, de hogy ma mitől lobog, azt már nem tudom. Van benne 4 óra. Mit várok a szaros 8ezer Ft-omtól?
szia,RK elpusztithatatlan
hellósztok nekem már hiányzik a motorozás már alassan 2-3 hónapja nem motoroztam
Asszem mégis veszek egy rendes láncot
Tsubaki 24 ezerért, vagy nem tudom, de ezek a homokos pályák, meg az üvöltő 125 mindent megesz.
szevasztok emberek! látom mindenki motorozott a 7végén! nos én is csakhogy kicsit nem jött össze az utcán való motorozás és igy egy kulcscsonttöréssel zárom az évet
milyen crossos az aki az utcán töri össze magát!=olyan mint én
Ilyen matricát honnan lehetne szerezni ami az egész tankot befedi
Szombaton a Hondán? Én sajna nem, (de legalább már jó a futóm és a kocsim), de érdekelne, mi volt.
szisztok! Valaki tesztnapon vóóóótt?
Nálunk nem igazán van sok homok!

De sár annál inkább!
Az eső faján megköti a homokot, NO por, YES tapadás
Én ma rohadt jót mentem az ISTENI bugyisi pályán
Ma nem jutottam el oda, de jövő héten bepótolom!

Csak ne essen az eső!
Hello fotelkrosszosok, na, ki volt ma pályán?
mert berohad a dugó meg a szelep,mint a trabin
hiho!
srácok kérdésem volna. itt hátha van vmi hozzáértő.
miért szokták ledugózni a mocik kipuffanóját ha nincs használatban. pl téli állás stb?
Hi!

Egyik ismerosom szokott beszallitani Amerikabol cuccokat, o intezte. Neki van egy baratja kint, es eloszor a kinti ember megrendelte, aztan elkuldte ide a haveromhoz. Remelem erheto volt :)
Szia!Henger problémám van yz125 2003évj,ki intézte a hengert amit kintről hoztak?